FOTO Miroslav Kalousek mezi umělci! Drží kelímek piva a také...

24.08.2015 13:20

Tradiční trutnovský open air festival, který patřil mezi oblíbené bývalého prezidenta Václava Havla, letos nadmíru zaujal exministra financí Miroslava Kalouska (TOP 09). A to tak, že z něj dal na svůj facebookový profil dva snímky. Fotografie z akcí nebývají jeho doménou, ale tentokrát udělal výjimku, a „zahrál“ si tak na současného správce státní kasy Andreje Babiše, který snímky s celebritami publikuje vcelku běžně.

FOTO Miroslav Kalousek mezi umělci! Drží kelímek piva a také...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Kalousek

Kalousek tak na svůj facebookový profil umístil mimo jiné snímek s písničkářkou Dášou Vokatou, hercem Oldřichem Kaiserem a knězem hlásícím se k undergroundu Ladislavem Heryánem. Společně drží ukrajinskou vlajku. „S Ladislavem Heryánem a Dášou Vokatou chtěl své sympatie k svobodné Ukrajině s námi v Trutnově vyjádřit i Oldřich Kaiser...,“ napsal k tomu Kalousek.

S Heryánem a Vokatou dal na Facebook i další fotografii, kde mimo jiné drží kelímek s pivem. „Trutnovský festival v plném proudu. Přátelé, dobrá muzika, apel na svobodnou Ukrajinu a náboženskou toleranci. Na to si připíjíme s Láďou Heryánem a Dášou Vokatou,“ uvedl.

Fotografie s bývalým ministrem financí umístil na facebookový profil i jeho dlouholetý spolupracovník Ondřej Jakob. „Trutnoff: Celkově parádní zážitek. Jen se cítím spíše jako fotograf – ohromné množství lidí zastavuje Mirka Kalouska a prosí o společné foto. Myslím, že jsem mačkal spoušť na stovkách foťáků a mobilů, už mě z toho skoro bolí ruka,“ napsal s úsměvem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…