FOTO Ošklivé překvapení pro Angelu Merkelovou: Aktivista využil příležitosti...

25.08.2016 12:45

Zatímco řada lidí příjezd Angely Merkelové vítá, aktivista z hnutí Generace Identity Adam Berčík podává na německou kancléřku trestní oznámení za zločiny proti lidskosti, jichž se podle něj dopouští mimo jiné podporou neevropské masové imigrace, marginalizací trestných činů imigrantů včetně terorismu či jejich podporou na úkor původního evropského obyvatelstva.

FOTO Ošklivé překvapení pro Angelu Merkelovou: Aktivista využil příležitosti...
Foto: bundeskanzlerin.de
Popisek: Angela Merkelová, německá kancléřka

Z těchto důvodů se domnívá, že Merkelová minimálně od začátku roku 2015 svým konáním, tedy „podporou masové imigrace neevropského obyvatelstva, konkrétně vyzýváním obyvatel Afriky a Asie k příchodu a usazení se ve Spolkové republice Německo a v Evropské unii, tedy i v České republice, potažmo v celé Evropě, dále širokou podporou imigrantů na úkor původního obyvatelstva Evropy z titulu své funkce spolkové kancléřky, dále omlouváním, přehlížením a marginalizací násilných, teroristických a jiných zločinných činů imigrantů, dále záměrným klamáním občanů SRN, EU i dalších evropských států ve věci masové imigrace a dalšími způsoby záměrně uvádí původní obyvatelstvo Evropy do takových životních podmínek, které mohou přivodit jeho částečné či úplné fyzické zničení v úmyslu zlikvidovat tuto etnickou skupinu a naplňuje tím skutkovou podstatu trestného činu,“ píše Berčík v trestním oznámení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…