FOTO Schapiro si dělá na Twitteru srandu z protestujících před americkou ambasádou

31.03.2015 22:11

Velvyslanec Spojených států amerických v České republice Andrew Schapiro se na Twitteru s nadsázkou vyjádřil k protestu před ambasádou USA. Nechyběly ani komentáře známých novinářů Michala Klímy, nebo zpravodaje České televize Michala Kubala.

FOTO Schapiro si dělá na Twitteru srandu z protestujících před americkou ambasádou
Foto: Archiv
Popisek: Andrew Schapiro

Velvyslanec Spojených států amerických v ČR Andrew Schapiro zveřejnil na Twitteru fotografii, kde je vidět několik málo protestujících jedinců s českými vlajkami před americkou ambasádou. Přišli zde nejspíš vyjádřit nesouhlas, Schapiro však fotografii popsal tak, že je vidět "obrovský protest“ před ambasádou. Byl tak prý překvapen tím, co uviděl, když se vrátil z návštěvy "Dragounské jízdy", kde byl vyjádřit podporu.

Novinář Michal Klíma okomentoval Schapirovo ironické prohlášení s nadsázkou, že "je možná čas začít přemýšlet o evakuaci“. Nechyběl ani komentář známého novináře z České televize, Michala Kubala, který připsal, že "Mariňáci" již začínají být nervózní.

Andrew Schapiro již v pondělí v pořadu ČT Události, komentáře prohlásil, že za dobu svého půlročního působení v České republice zaznamenal většinovou část obyvatelstva, která je orientována pro spojenectví se Západem. Podle něj zde ale prý existují i menší skupinky lidí, kteří smýšlejí jinak. Podle jeho názoru mohou být dokonce financovány z jiných zemí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ste

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …