FOTO Striptýz v domově důchodců. Zařídil Český rozhlas

03.01.2019 8:33

V Domově pro seniory Slezské humanity v Orlové měli letos hodně povedené Vánoce. Za Babičkami přišel na návštěvu striptér. Dámy se napřed trochu styděly, ale počáteční ostych přece jen opadl a milé paní si na pořádného chlapa sáhly a sem tam ho i plácly.

FOTO Striptýz v domově důchodců. Zařídil Český rozhlas
Foto: Hans Štembera
Popisek: Seniorka na sluníčku

Na podzim roku 2016 se zrodil zajímavý projekt – Ježíškova vnoučata. Novinářka Olga Štrejbarová se rozhodla vrátit radost z Vánoc i opuštěným lidem, kteří žijí v domovech pro seniory a buď nemají rodiny, nebo se o ně jejich příbuzní vůbec nezajímají. Novinářka se rozhodla plnit seniorům jejich vánočních přání. V roce 2017 se do projektu zapojil i Český rozhlas a pomohl splnit tisíce přání „Ježíškových vnoučat“.

Anketa

Měly by Spojené státy stáhnout svá vojska ze Sýrie?

93%
7%
hlasovalo: 7077 lidí

Někdo si přeje ponožky, někdo čaj, někdo se chce znovu projet v kabině traktoru, kde prožil většinu svého pracovního života, někdo si chce popovídat s vojáky, setkat se s Karlem Gottem, Lucií Bílou a tak podobně. Splněných přání jsou již dnes tisíce.

V roce 2018 však Český rozhlas plnil jedno zvláštní přání. Dámy z domova pro seniory v Orlové si přály zhlédnout vystoupení striptéra. A co by to bylo za Ježíška, kdyby podobné přání nedokázal splnit? I stalo se. Takové Vánoce prý dámy v Orlové ještě neměly.

V jednu chvíli všichni napjatě čekali, co se stane. Rozhlasový reportér, který byl akci přítomen, prý musel babičkám vysvětlovat, že on rozhodně oním pozvaným striptérem není. Ten pravý aktér vystupující pod jménem Rocky už byl připraven. „Já se cítím úplně na pohodu, jak se říká, protože tohle publikum je totiž nejlepší. Kdysi jsem dělal pro paní, která měla dokonce devadesát let. Takže tohle je omladina,“ usmíval se striptér Rocky.

„A jde se na věc. Velká část osazenstva domova se zpočátku velmi ostýchá, klopí zrak. Ale nakonec si jedna za druhou přece jenom sáhnou, a dokonce i plácnou,“ popsal následný průběh reportér.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…