FOTO Zemanovci, to snad nemyslíte vážně: Příznivci prezidenta udělali trapnou chybu, která zesměšňuje Zemana i jeho ženu

17.05.2017 10:17

Příznivci prezidenta, kteří organizují kampaň za jeho znovuzvolení, zapomněli na to, aby si zaregistrovali značku ZEMAN ZNOVU 2018 na Twitteru. A prezident Miloš Zeman se nyní kvůli tomu stává terčem posměchu. Twitterový profil totiž zaregistroval někdo jiný.

FOTO Zemanovci, to snad nemyslíte vážně: Příznivci prezidenta udělali trapnou chybu, která zesměšňuje Zemana i jeho ženu
Foto: ReproFoto: TV Barrandov
Popisek: Prezident Miloš Zeman v pořadu Týden s prezidentem televize Barrandov.

Značka ZEMAN ZNOVU 2018 je značkou petiční akce, jejímž cílem je nasbírat zákonem potřebných 50 tisíc podpisů pod petici za kandidaturu Miloše Zemana. Na Facebooku si ji zemanovci stihli zaregistrovat, na Twitteru ji však mají recesisté.

Twitter přitom více využívají zejména mladší lidé, kteří prezidenta Zemana příliš v lásce nemají. To je znát leckdy i na komentářích tweetů mluvčího prezidenta Jiřího Ovčáčka.

Kampaň ZEMAN ZNOVU 2018 je přitom vskutku oficiální kampaní. Byla spuštěna v sídle Strany práv občanů; zahájení se zúčastnila i první dáma Ivana Zemanová.

Na Twitteru kampaně se však nyní objevil například obrázek ruského revolucionáře Vladimira Iljiče Lenina, jenž vedl Velkou říjnovou socialistickou revoluci. „Pan prezident teď bojuje za zájmy České republiky,“ píše se na Twitteru.

Nechybí ani snímek s běloruským prezidentem Lukašenkem. „Spokojení Bělorusové ho nechali obhájit post prezidenta už několikráte,“ podotýkají recesisté na Twitteru a dodávají, že by mohlo jít  o inspiraci pro Zemana. 

Všímají si však i Zemanovy návštěvy v Číně, kde se hlava státu mimo jiné sešla i s bývalými premiéry Jiřím Paroubkem a Petrem Nečasem a kde také Zeman uvedl, že novinářů je moc a měli by se likvidovat. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…