FOTO od Babišových lidí: Prasata. Podojíme každého. Aby nezvlhlo pozadí

06.04.2016 12:00

Redaktor Hospodářských novin Václav Dolejší se na svém twitterovém profilu podělil o své zážitky ze zemědělského veletrhu Agrotec. Zaměřil se především na ministra financí a předsedu hnutí ANO Andreje Babiše.

FOTO od Babišových lidí: Prasata. Podojíme každého. Aby nezvlhlo pozadí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr financí Andrej Babiš

„Andrej Babiš hvězdou zemědělského veletrhu. Reportáž z míst, kde ‚plní sny každého prasete‘ a ‚rychle podojí každého‘ v dnešních Hospodářských novinách,“ poutá mimo jiné Dolejší. 

Následně sdílí například fotografii „PigCamp Agrofert“. „Zaujala mě nabídka tréninkového kursu pro vedoucí pracovníky chovu prasat,“ uvedl. A všiml si také herce Jaroslava Sypala v montérkách, modelky Terezy v kraťasech a obřího traktoru. „To jsou hvězdy stánku Babišova Agrotecu,“ napsal. Mezi nimi je i Babiš, jak hraje na bicí. 

„Posklizňové linky: Aby zemědělcům nezvlhly prdele. Dojírny: Podojíme každého pravidelně, rychle a bezpečně. Bioplyn: Z hovna bič neupleteš, ale můžeš na něm zbohatnout. Prasata: Stáj of Farmtecu = sen každého prasete,“ všímá si Dolejší také Babišových sloganů. „Slogany Babišova Farmtecu jsou jako z Černých baronů,“ konstatoval. Vysvětlil také, že prdel je dolní část snopu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…