Fakta a čísla: Za posledních 30 dní bylo muslimy spácháno 156 útoků v 25 zemích. 1123 lidí zabito a 916 zraněno

30.07.2017 19:47

Vyšlo najevo, že Češka, která zemřela v Egyptě, byla obětí islamistického teroristy. Server The Religion of Peace zveřejnil seznamy obětí islámského teroru ve světě. Za posledních třicet dní došlo podle seznamu ke 157 útokům ve jménu radikálního islámu. Český protiislámský aktivista Artur Fišer do seznamu obětí započítává také mrtvé z útoku z noci na dnešek v německé Kostnici, jenže podle německých vyšetřovatelů nešlo o teroristický útok s islamistickým pozadím.

Fakta a čísla: Za posledních 30 dní bylo muslimy spácháno 156 útoků v 25 zemích. 1123 lidí zabito a 916 zraněno
Foto: Youtube.com
Popisek: Vlajka Islámského státu

Server The Religion of Peace zveřejnil seznam údajných obětí islámského teroru za posledních 30 dní. Během této doby prý došlo ke 157 útokům ve 25 zemích světa, kterým padlo za oběť 1154 lidí a dalších 936 bylo zraněno. Tvůrci seznamu prohlašují, že jen zlomek těchto lidí zemřelo kvůli vraždám ze cti, většina obětí skutečně padla za oběť teroru.

V seznamu najdeme  nedávný útok v Hamburku, ale také v Pákistánu, Afghánistánu, Nigeru, Iráku, Indii či v Mali.

Anketa

Považujete sudetské Němce za své krajany?

6%
94%
hlasovalo: 3440 lidí

Celý seznam údajných obětí islamistického teroru naleznete zde

Této statistiky se na sociální síti Facebook dovolává také český protiislámský aktivista Artur Fišer, jenž podotýká, že obětí teroristických útoků je tolik, že už nestíhá měnit profilové fotky, dovolávat se míru, ani vyjadřovat soustrast pozůstalým v té či oné zemi. Od počátku roku bylo podle Fišera zabito více než 8900 lidí.

„Jelikož už se nestíhám semknout, nespojovat nic s ničím, respektovat náboženství míru, posílat teplo, světlo, měnit profilovku, zapalovat svíčky, být Je suis a požadovat ještě více Evropy, tak to pojďme vzít statisticky: Za posledních 30 dní bylo muslimy spácháno 156 útoků v 25 zemích, během kterých bylo 1123 lidí zabito a 916 zraněno. Celkový počet bude určitě vyšší, tato statistika pracuje pouze s ověřenými a podloženými daty,“ tvrdí aktivista.

„Už je tam například Češka v Egyptě (pobodaná v Hurghadě na pláži – mrtvá ona a 2 Němky) a Hamburk (mačeta v supermarketu 2 1 mrtvý), ještě tam chybí Vídeň, Helsinky (autem do lidí – 1 mrtvý, 4 zranění) a Kostnice (střelba do lidi na diskotéce – 2 mrtví). Od počátku tohoto roku je to zatím 1237 útoků v 50 zemích, zabito 8901 a zraněno 9287 lidí,“ pokračuje.

Sluší se dodat, že podle německých vyšetřovatelů neměl útok na diskotéce v Kostnici v noci na dnešek islamistické teroristické pozadí. Útočníka, jenž byl zneškodněn, vedly možná k útoku nějaké rodinné či jiné osobní spory, jelikož střelec byl synem provozovatele klubu. Šlo o Iráčana, který v Německu žil od roku 1991.

Celý článek v němčině naleznete zde 

Artur Fišer doslova napsal:

Jelikož už se nestíhám semknout, nespojovat nic s ničím, respektovat náboženství míru, posílat teplo, světlo, měnit profilovku, zapalovat svíčky, být Je suis a požadovat ještě více Evropy, tak to pojďme vzít statisticky:

Za posledních 30 dní bylo muslimy spácháno 156 útoků v 25ti zemích, během kterých bylo 1123 lidí zabito a 916 zraněno. Celkový počet bude určitě vyšší, tato statistika pracuje pouze s ověřenými a podloženými daty.

Už je tam například Češka v Egyptě (pobodaná v Hurghadě na pláži - mrtvá ona a 2 Němky) a Hamburk (mačeta v supermarketu - 1 mrtvý), ještě tam chybí Vídeň, Helsinky (autem do lidí - 1 mrtvý, 4 zranění) a Kostnice (střelba do lidi na diskotéce - 2 mrtví).

Od počátku tohoto roku je to zatím 1237 útoků v 50ti zemích, zabito 8901 a zraněno 9287 lidí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…