Fašounská prdel, ať se spláchne do hajzlu. A taková hezká prsatá holka to bejvala. Takto konverzovali redaktoři ČT, když u konkurence mluvil prezident

08.12.2015 19:31

Nedělní Partie na TV Prima, které se 29. 11. zúčastnil prezident Miloš Zeman, měla pozoruhodnou dohru na sociálních sítích. Schytali to tam zejména moderátoři pořadu Terezie Kašparovská a Tomáš Hauptvogel, kteří prý byli k prezidentovi zcela nemístně servilní. Zejména někteří jejich kolegové z České televize se u počítače skutečně rozparádili.

Fašounská prdel, ať se spláchne do hajzlu. A taková hezká prsatá holka to bejvala. Takto konverzovali redaktoři ČT, když u konkurence mluvil prezident
Foto: Repro TV Prima
Popisek: Prezident Zeman v Partii

Sportovní redaktorka Darina Vymětalíková na svůj Twitter napsala: „Moderovat je z lat. moderare. Moderátor má zprostředkovat všechny názory a dotazy společnosti přiměřeným způsobem.Takže Partie moderovaná nebyla.“

Ještě ostřeji to pojal její kolega Jakub Szántó. Ten na svém Facebooku sdílel přepis jedné z otázek moderátorky Terezie Kašparovské na prezidenta Zemana. Tu zajímalo, co prezident soudí o nápadu ministra spravedlnosti Roberta Pelikána „chránit islám v rámci zákona“, navíc když sám má v rodině muslimského konvertitu. K tomu byl přiložen slavný ministrův tweet, citující výňatky z paragrafu trestního zákoníku, podle kterého za veřejné projevy nenávisti k náboženství je možné jít na dva roky za mříže.

O PARTII S PREZIDENTEM ZEMANEM SI PŘEČTĚTE ZDE

Redaktor Szántó k dotazu moderátorky poznamenal: „TV Prima nevratně zhnědla. Odporné lezení do prdele fašounské stoce, která se snažá dominovat veřejnému diskursu. Tak ať tam Prima vleze a už zůstane,“ napsal Szántó. A pak pochválil své redakční kolegy Tomáše Drahoňovského a Jana Nováka, že Primu opustili a přešli raději „k nim“ do ČT.

Tím však výživná diskuse nad primáckými moderátory nekončila. Jedna z diskutujících poznamenala na adresu Terezie Kašparovské, že by „měla jít umejt ústa mýdlem a preventivně se u toho profackovat“. Tato myšlenka Jakub Szántó zaujala a připsal k ní: „Savem a pak se tak jako tak spláchnout do hajzlu. Taková hezká prsatá holka to bejvala...“.

Po dalších příspěvcích kalibru „jsem v šoku“ vstoupil do debaty i pochválený ex-primák Tomáš Drahoňovský. Ten připustil, že tato otázka neměla nikdy padnout, bylo by však prý nefér z ní vinit moderátorku. „Na Primě často není moderátor autor otázek. Přicházejí k němu shůry. Pak už je to jen otázka žaludku, sebereflexe a hypotéky,“ poznamenal.

Facebook Jakuba Szántó:
TV PRIMA nevratně zhnědla. Odporné lezení do prdele fašounské stoce, která se snaží dominovat veřejnému diskurzu. Tak ať tam Prima vleze a už zůstane. Dobře jste udělali, Honza Novak, Tomáš Drahoňovský a další!

reklama

autor: jav

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

8:21 Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

Ani nenastoupil. Německý europoslanec Markus Pieper měl reprezentovat v EU malé a střední podniky. J…