Favorit amerických prezidentských voleb Donald Trump trochu jinak. Rozpovídala se o něm vlastní dcera

15.10.2015 17:11

Nejstarší dcera amerického miliardáře a republikánského kandidáta Donalda Trumpa Ivanka se v rozhovoru pro CNN rozhovořila o svém otci. Zmínila, že je inspirativní osobností, skvělým otcem a byl by skvělým prezidentem Spojených států.

Favorit amerických prezidentských voleb Donald Trump trochu jinak. Rozpovídala se o něm vlastní dcera
Foto: repro Fox News
Popisek: Donald Trump, republikánský kandidát na prezidenta USA

Svoji nyní těhotnou dceru a matku dvou dětí Ivanku Trumpovou představil veřejnosti ještě před ohlášením své kandidatury na amerického prezidenta letos v červnu. Ivanka se částečně podílí na kampani svého otce a spolupracuje s ním na mnoha frontách. „Mohu mluvit jen ze svého pohledu dcery a také kolegyně, která s otcem spolupracuje. Můj táta byl skvělý rodič a dal mi každou příležitost, díky níž jsem mohla dosáhnout úspěchu. Byl a je to milující rodič, jenž mě vždycky podporoval. Usměrňoval mě a posouval vpřed. Díky němu jsem přivykla disciplíně. Nyní sama jako rodič více než kdy jindy oceňuji jeho rodičovské postoje,“ chválila Ivanka možného budoucího prezidenta Spojených států.

Celý text v angličtině máte k dispozici ZDE

„Kampaň zatím probíhá skutečně skvěle a nad očekávání. Můj otec každý den inspiruje tisíce lidí a já jsem přesvědčena, že by byl úžasným prezidentem naší země,“ uvedla Ivanka Trumpová a dodala, že je na svého otce skutečně hrdá. „Dosáhl v této pro něj nové oblasti neuvěřitelných úspěchů, a přitom vlastně ani není politikem. Přesto se mu daří měnit atmosféru a jednotlivé zažité procesy velmi smysluplným způsobem. Často se nestačím divit, jaký neuvěřitelný lídr se z něj stal. Navíc je bezpochyby nejlepším vyjednavačem, jaké jsem kdy viděla. A můžete věřit, že jsem se setkala s mnoha,“ svěřila se třiatřicetiletá Ivanka CNN. Její otec je prý inspirativní osobností, která pomáhá lidem dosáhnout těch nejvyšších cílů.

„Pro všechny své spolupracovníky stanoví skutečně vysoké cíle, ale vždy jim pomáhá nastavenou laťku zvyšovat, pokud chtějí dosáhnout dalších cílů,“ pochválila svého otce Ivanka a odmítla, že by za případného prezidentování Donalda Trumpa byla ohrožena ženská práva. „Pro ženy po celé zemi by to byla skvělá zpráva. Dokázal by pro ně udělat mnohé, protože on ženy podporuje a povzbuzuje po celý svůj život. Ostatně v jeho firmě už je nyní více žen na vedoucích pozicích než mužů. Je to prostě trend a každý, kdo jej nepřijme za svůj, bude brzy zaostávat za svojí konkurencí. Můj otec to pochopil již před mnoha lety,“ poukázala Trumpová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…