Fiala děkoval voličům: Jsme teprve na začátku cesty

19.10.2014 8:30

Předseda ODS Petr Fiala je přiměřeně spokojen s výsledkem. Občanští demokraté nyní v horní komoře drží třináctičlenný senátorský klub, což je po ČSSD druhý nejsilnější. ODS je nejsilnější opoziční silou v horní komoře parlamentu. Další úspěchy podle Fialy přijdou.

Fiala děkoval voličům: Jsme teprve na začátku cesty
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Petr Fiala na besedě s občany

„Děkuji našim kandidátům a voličům, kteří nás v senátních volbách podpořili. Blahopřeji našim novým senátorům - Lumíru Aschenbrennerovi a Jiřímu Burianovi za jejich výbornou práci, která vedla k volebnímu vítězství,“ ocenil předseda ODS Petr Fiala na Facebooku práci politiků.

Tím ale práce pro občanské demokraty nekončí. Cílem strany je totiž podle Fialy rozbít dosavadní převahu levice a populistů takřka na všech politických úrovních. Voliči ukázali, že má smysl po této cestě kráčet dál, neboť dali najevo, že ODS je znovu volitelnou stranou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…