Fiala postrašil z pódia kongresu ODS: Válka za humny. Pokud nezastavíme ruského agresora včas...

Spustit čtení článku
Tato funkce je povolena jen předplatitelům typu Lepší čtení a vyšší.
08.04.2022 17:25 | Ze sítí

V pražské hale O2 universum dnes odpoledne započal volební kongres ODS. Premiér ODS Petr Fiala na něm bude v sobotu počtvrté obhajovat post předsedy strany. Stejně jako první místopředseda a ministr financí Zbyněk Stanjura nemá protikandidáta.

Fiala postrašil z pódia kongresu ODS: Válka za humny. Pokud nezastavíme ruského agresora včas...
Foto: Hans Štembera
Popisek: 30. kongres ODS v hale O2 Universum

„Každému z vás, jak tady sedíte, chci poděkovat. Každý z vás má podíl na tom, že Česká republika má opět slušnou demokratickou vládu a že tuto vládu vede premiér za ODS. Děkuji,“ řekl úvodem svých slov Fiala. 

„Z programu víte, že mám tu příležitost a čest zde poněkud netradičně vystoupit rovnou dvakrát. Zítřejší projev bude více orientován do budoucnosti. Ale ten dnešní projev je vyhrazen zprávě předsedy ODS. Jsem předsedou ODS už osm let, a to není málo. Zažili jsme spolu ledacos,“ zavzpomínal Fiala.

„Před osmi lety nám věřil málokdo. Ale my jsme se semkli, dokázali jsme si přiznat vlastní chyby a napravit je, ale zejména jsme začali tvrdě pracovat. Pracovat pro naše spoluobčany, pro lepší budoucnost našich obcí, měst a celé naší země. Krok po kroku, metr po metru. Od voleb k volbám – a každý rok jsme na tom byli lépe a lépe. A postupně jsme dokázali přesvědčit čím dál víc našich spoluobčanů o tom, že má smysl uvěřit znovu ODS a znovu vsadit na tradiční demokratickou konzervativně-liberální politickou stranu,“ zmínil Fiala.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Hrstka lidí a pro mainstream událost.“ Žantovský sleduje, co se děje kolem Foltýna

5:00 „Hrstka lidí a pro mainstream událost.“ Žantovský sleduje, co se děje kolem Foltýna

TÝDEN V MÉDIÍCH Fialova vláda zřídila funkci koordinátora strategické komunikace, do níž si z Hradu …