Fotbalový klub Dukla Jižní Město znovu pevně na nohách

19.09.2017 16:17

Fotbalový klub Jižního Města FK Dukla Jižní Město existuje sice jen sedm let, když byl založen s podporou bývalého vedení radnice v čele se starostou Daliborem Mlejnským. Po komunálních volbách v roce 2014 to s klubem nevypadalo nejlíp. Nyní ale klub opět zažívá své lepší období.

Fotbalový klub Dukla Jižní Město znovu pevně na nohách
Foto: FK DJM
Popisek: Fotbalový tým FK Dukla Jižní Město

Fotbalový tým byl založen před sedmi lety kdy byl podporován bývalým vedením MČ Prahy 11 se starostou Daliborem Mlejnským. Když ale po volbách v roce 2014 na radnici přišlo nové vedení, klub se ocitl v nemilosti. Bývalý starosta Jiří Štyler spolu s nynějším senátorem Ladislavem Kosem dali klubu výpověď z areálu Mikulovka,ve které tým působil. Dukla se ale soudně bránila a po dvou letech, když byli oba dva radní odvoláni a nastoupilo nové vedení, ANO s TOP 09, byl klub zachráněn a byla opět uzavřena smlouva, která dává klubu jistotu minimálně na dalších deset let.
 
"Například výkon prvního mužstva je v naší republice naprosto jedinečný. Během šesti let každý rok postupoval o soutěž výš, až do pražského přeboru. Klub mohl postoupit i do divize, ale bohužel kvůli financím musel soutěž odmítnout. Za výjimečnými úspěchy týmu stojí hlavně zakladatel a nynější předseda klubu Petr Sýkora," stojí v materiálech, které má redakce k dispozici.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…