Frustrovaný Michálek. Chtěl grilovat Babiše, ale vůbec to nevyšlo. Zde je důvod

23.01.2020 18:18

Místopředseda Pirátů Jakub Michálek si na Facebooku stěžuje, že vláda v čele s premiérem Andrejem Babišem bojkotuje schůzi Poslanecké sněmovny. „Je 14.30, právě začaly ústní interpelace premiéra. Vládní lavice zcela prázdné, nepřišel ani premiér,“ píše naštvaný Michálek a přidává foto vyprázdněné Sněmovny. Chtěl přitom Babiše grilovat kvůli zveřejnění tabulky plnění slibů vlády.

Frustrovaný Michálek. Chtěl grilovat Babiše, ale vůbec to nevyšlo. Zde je důvod
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prázdná Sněmovna

Michálek chtěl na premiéra interpelovat ve věci zveřejnění tabulky plnění slibů vlády. Tabulka, která měla stát půl milionu korun, podle Babiše zveřejněna nebude.

Mgr. et Mgr. Jakub Michálek

  • Piráti
  • Pusťte nás na ně, porveme se za vás!
  • poslanec

„Je 14.30, právě začaly ústní interpelace premiéra. Vládní lavice zcela prázdné, osm členů vlády omluveno, nikde nikdo. Do Sněmovny nepřišel ani premiér, ani žádný z jeho supermanů na vicepremiérských postech,“ píše Michálek a přikládá foto.

„Apeloval jsem na premiéra, aby zveřejnil tabulku plnění slibů vlády. Vláda data má v tabulce od Microsoftu, mají tam procenta a grafy, zaplatili za to cca půl milionu, ale nechtějí informace zveřejnit občanům, za jejichž peníze to nakoupili. Zákony pro premiéra asi neplatí, jaké překvapení. No a teď pro jistotu všichni utekli,“ je rozladěn místopředseda Pirátů a volá po zveřejnění tabulky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…