Gazdík napsal o podkuřování voličům

10.10.2013 13:47

Předvolební kampaň přiměla předsedu Kalouskova přidruženého hnutí Starostové a nezávislí Petra Gazdíka k ironické glose, vycházející ze známého britského politického sitcomu. Od jeho hrdinů se dokázal dostat až k hradnímu kancléři Mynářovi, který prý již leccos ukázal.

Gazdík napsal o podkuřování voličům
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Gazdík

Předvolební kampaň nedávný předseda poslanců TOP 09 ohodnotil ve stylu seriálu „Jistě, pane ministře“. „Nastala sezona podkuřování voličům,“ napsal do tiskového prohlášení slova inspirovaná tajemníkem Humpreyem. Pak se vyznal, že tento seriál z politického prostředí patří mezi jeho oblíbené.

Celé prohlášení ZDE

„Samozřejmě, volební kampaň je o slibech,“ uznává dále, že se bez nich v kampani ani on neobejde. Jenže někteří už podle něj prokázali, že své sliby plnit umí, zatímco jiní kandidují poprvé a ještě voliči ještě neví, zda jim mohou věřit.

Někteří ale podle Gazdíka dokáží míru své důvěryhodnosti předvést ještě předtím, než vůbec kandidují. „Pan Mynář například slíbil, že jako prezidentský kancléř se nebude politicky angažovat, a podívejme se, kdo že to vede kandidátku SPOZ ve Zlínském kraji,“ rýpe Gazdík do bývalého předsedy zemanovců.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

19:36 „Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

Dva roky po sobě poklesl v Česku počet narozených dětí přibližně o deset tisíc, což činí úbytek zhru…