Gerontolog pro Zemana, hromady drog a vizitka národa. JXD se „odbrzdil“ v rádiu

08.02.2019 21:23

Komentátor Jiří X. Doležal se v Press klubu Frekvence 1 moderátora Luboše Xavera Veselého vyjádřil mimo jiné k prezidentovi Miloši Zemanovi.

Gerontolog pro Zemana, hromady drog a vizitka národa. JXD se „odbrzdil“ v rádiu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří X. Doležal

Jakou otázku by Jiří X. Doležal položil české hlavě státu? „Zeptal bych se pana prezidenta, jestli si uvědomuje, že již od roku 2013 dělá soustavně naší zemi ostudu,“ poznamenal Doležal a uvedl i další otázku. „Možná bych se pana prezidenta zeptal, jestli by nezvážil nějaké hlubší gerontologické vyšetření ve věci kognitivních funkcí,“ dodal.

Pořad najdete ZDE.

Následně pak Jiří X. Doležal hovořil o legalizaci marihuany. „Tady v České republice požadoval zřízení coffee shopu a legalizaci prodeje jeden jediný člověk… Všichni ostatní aktivisté vždycky chtěli legalizovat užívání pro vlastní potřebu. Piráti přišli se zákonem, že se má legalizovat dealování 30 g zdarma,“ kritizoval Piráty Jiří X. Doležal. 

Anketa

Udělal Zeman dobře, když blahopřál Juanu Guaidóovi k převzetí úřadu prezidenta Venezuely?

hlasovalo: 14871 lidí

A nechyběla ani diskuze o informacích. „Veřejnoprávní média jsou pod neuvěřitelným presem všech možných tlaků na objektivitu a vyrovnanost, tak si nemohou dovolit vyloženě lhát,“ poznamenal mimo jiné Doležal. Závěrem pak Doležal hovořil o kauzách premiéra Andreje Babiše (ANO).

„Naplno říkám, že je to výsledek toho, že po převratu neproběhla důsledná debolševizace. Skutečnost, že premiérem je agent StB, je strašná. A 30procentní výsledek ve volbách je neuvěřitelná vizitka pro český národ,“ uzavřel komentátor.  

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…