Greta Thunbergová vyhlíží naději pro lepší klima: V malých penisech

27.03.2021 12:11

Mladá švédská aktivistka s nadějí hledí na nový poznatek vědců. Zdá se, že znečištěné životní prostředí má vliv i na velikost mužských penisů. Zmenšují se. Greta Thunbergová doufá, že po tomto zjištění budou muži věnovat ochraně klimatu mnohem víc pozornosti než dosud.

Greta Thunbergová vyhlíží naději pro lepší klima: V malých penisech
Foto: Repro Twitter
Popisek: Klimatická aktivistka Greta Thunbergová na dohled od Manhattanu

Švédská aktivistka a bojovnice proti globálnímu oteplování Greta Thunbergová, která nedávno oslavila 18. narozeniny, vyhlíží další demonstraci za zlepšení klimatu. Teď sice své aktivity notně omezila, kvůli covidu, ale na sociální síti Twitter dala najevo, že plánuje další akce.

Začala se zajímat o mužské penisy, resp. o zprávy, že kvůli zhoršujícímu se životnímu prostředí se tyto orgány zmenšují. Aktivistka doufá, že tato informace přitáhne k jejím demonstracím víc pozornosti. Doufá, že se jejích akcí zúčastní více mužů.

Vychází přitom z poznatků doktorky Shanny Swanové, která se dlouhodobě věnuje výzkumu ftalátů, chemických látek, které mohou mít vliv na kvalitu a množství spermií, i na velkost mužských penisů.

„Uvidíme se všichni na další klimatické demonstraci,“ napsala ke zprávě aktivistka.  

Greta Thunbergová vyhlíží další demonstraci

Greta Thunbergová vyhlíží další demonstraci

reklama

autor: mp

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…