Hájek se rozepsal o utajeném spolku zednářů a novém světovém řádu

15.02.2015 11:30

To, že nevěříte v existenci utajeného spolku, který se snaží ovládnout svět i s pomocí vraždění, neznamená, že takový spolek neexistuje. Do tohoto souvětí by bylo možno shrnout základní myšlenku Petra Hájka, který pro server Protiproud.cz připravil sedmidílný seriál o svobodných zednářích - společnosti, která bojuje proti církví a podporuje vše, co církevní hodnoty oslabuje, včetně EU.

Hájek se rozepsal o utajeném spolku zednářů a novém světovém řádu
Foto: tan
Popisek: Svobodní zednáři

"Vzhledem ke svému učení patří svobodní zednáři k hlavním odpůrcům zjeveného náboženství a křesťanského pojetí státu. Podporují vše, co vede nejen k odluce státu od církve, ale k rozšíření tzv. liberálního smýšlení obecně. Byli iniciátory i motory všech novověkých revolucí nejen v Evropě, násilné převraty organizovali i v zemích Latinské Ameriky. Krvavě pronásledovali katolíky v Ekvádoru či Mexiku. Mezi základní cíle zednářství patří sekularizovaná (odnáboženštěná) totalitní společnost, podléhající světové vládě (NWO): Destrukce národních států a jejich nahrazování megalomanskými nadnárodními projekty typu Evropské unie jsou cestou k naplnění ideologie globálního vládnutí, v rámci sociálního učení svobodných zednářů," píše Hájek hned na úvod.

Pokud si myslíte, že zednáři patří dávné minulosti...

Společenství svobodných zednářů bylo založeno roku 1717 ve Velké Británii, přičemž vycházelo z pohanských myšlenek dávných věků. Jeho členové však pracují soustavně na tom, aby ovládli budoucnost nebo možná lépe řečeno svět nastolením nového řadu. Členové lóží jsou ale pod pohrůžkou nejhrůznějších trestů vedeni k mlčenlivosti a působení v utajení. A pokud si někdo myslí, že svobodní zednáři neexistují nebo alespoň jejich vliv ve 21. století notně upadl, Hájek se ho snaží vyvést z omylu, a to v článcích, které budou vycházet sedm sobot.

Bude přitom vycházet z knihy rakouského vládního rady Dr. Friedricha Wichtla Zednářské vraždy, který opustil tento svět za podivných okolností již v roce 1922 poté, co tuto knihu dopsal. V českém překladu vychází kniha poprvé. První díl se věnuje vypuknutí první světové války. I za jejím rozpoutáním údajně stáli zednáři.

"Tito zednáři necouvnou ani před vraždami. Každý zločin pro ně platí jako povolený, pokud slouží jejich prahnutí po moci. V zednářství je povoleno usmrtit!“ Tímto výrokem se proslavil svobodný zednář a atentátník bratr Gavrilo, když se před soudem zodpovídal z atentátu na následníka rakouského trůnu Františka Ferdinanda. Vražda Františka Ferdinanda byla totiž výhradně dílem zednářů, kteří odstraněním schopného muže v Rakousku nesledovali nic jiného nežli zničení rakousko-uherské monarchie," cituje Hájek Wichtla. V Sarajevu byl následně těmto vrahům vybudován pomník.

Nebyla to jediná vražda

Pokud se vám ale zdá, že to mohla být jedna z mála vražd, o kterou se zednáři pokusili, rakouský státní rada vám uvede další příklad. Zednáři se měli pokusit také o atentát na císaře Františka Josefa, ale neuspěli. Atentátník Wilhelm Oberdank v roce 1882 neuspěl, byl dopaden a popraven. Ve dvacátých letech dvacátého století pak zednáři založili další lóži v italském Terstu, kterou pojmenovali právě po tomto atentátníkovi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Čína Rusko prohrát nenechá. Nechce v tom být sama, myslí si komentátor

18:55 Čína Rusko prohrát nenechá. Nechce v tom být sama, myslí si komentátor

Globální šachovnice je v současné době rozehraná na velmi nebezpečnou hru. USA chtějí Čínu donutit, …