Hájkův Protiproud: McDonald je dílem satanistů a iluminátů

21.02.2014 15:43

Smyslem světoznámé firmy McDonald je lákat děti do „chrámů obžerství“ a ničit jejich tělo i duši. Píše to Hájkův magazín Protiproud.

Hájkův Protiproud: McDonald je dílem satanistů a iluminátů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jídlo, ilustrační foto

„McDonald je symbolem a produktem konzumerismu v jeho nejčistší podobě: Vše je barevné, zářivé a nakašírované, vnitřně vyprázdněné a co nejrychlejší. Čas na zastavení se či respekt k vlastní osobě a tělu samozřejmě není – proč? Důležité je si život užít a spotřebovat co nejvíce `super-size` zboží,“ konstatuje smutnou skutečnost Protiproud.

Zakladatel-satanista

A zkoumá pozadí tohoto fenoménu. Mohou v něm být i satanisté. Faktický zakladatel McDonaldu Ray Kroc totiž v rozhovoru pro CBS v roce 1977 sám přiznal, že satanistou je a že církvi, jejíž je členem, posílá část zisků. Posléze byl záznam zničen, nicméně z novinových výstřižků je jasné, že to skutečně řekl, třebaže svá slova později důrazně popíral.

Celý článek si můžete přečíst ZDE.

Protiproud zmiňuje i americký dokumentární snímek „Supersize Me“, který demonstroval zničující důsledky stravy McDonaldu na lidský organismus. Zajímavé je i to, že hranolky z McDonaldu se vůbec nekazí. „Existuje jen jediný živý organismus na planetě Zemi, který je dostatečně hloupý na to, aby takovou věc považoval za jídlo,“ poznamenává k tomu odborník na výživu Mike Adams.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…