Hájkův web varuje: Vzniká tu protektorátní eurovláda. Tady je řešení...

25.01.2014 13:29

Miloš Zeman nakonec kapituloval a jmenuje „protektorátní eurovládu“. Napsal to publicista Ladislav Zemánek na serveru Protiproud.cz. Zároveň uklidňuje a mluví o vzniku nové euroskeptické strany „NE Bruselu – Národní demokracie“, která by se měla zasadit o obnovení samostatnosti českého státu.

Hájkův web varuje: Vzniká tu protektorátní eurovláda. Tady je řešení...
Foto: Lukáš Petřík
Popisek: Vypískání vlajky EU

Příští týden má být jmenována nová vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL. Podle Zemánka to ovšem bude nejhorší sestava od listopadu 1989. Mnohým prý uniká podstatná věc – jedná se o vládu protektorátní.

Nová vláda zlikviduje poslední znak naší samostatnosti – českou korunu

„Společně s prezidentem chce rychle zlikvidovat poslední znak naší samostatnosti, českou korunu – a vnutit nám polomrtvé euro. A odpověď národních konzervativních sil?“ naznačuje Ladislav Zemánek a poukazuje na vznik nové politické strany „NE Bruselu – Národní demokracie“.

Strana chce sjednotit protiunijní síly, a proto bude jednat se všemi subjekty, které požadují, aby Česká republika vystoupila z Evropské unie.

Národní demokracie vyšle kandidáty do voleb do Evropského parlamentu

Nadcházející volby do Evropského parlamentu pak Národní demokracie chápe jako referendum o dalším setrvání v „bruselském vězení národů“.

Hlavním bodem programu nově vzniklé strany je tedy obnovení národní svrchovanosti. Odmítají i členství ČR v dalších mezinárodních organizacích. Nechtějí, aby se český stát účastnil vojenských intervencí.

Program: Ochrana tradičních křesťanských hodnot nebo přísná kontrola přistěhovalectví

„Chtějí kontrolu zahraničních nevládních organizací, vyvození politické odpovědnosti politiků, kteří pracují proti zájmům České republiky a zastavení dalšího výprodeje státního majetku do zahraničí. Národní demokracie chce rovněž přísnou kontrolu přistěhovalectví a dlouhodobý pobyt na našem území podmiňuje ochotou imigrantů přizpůsobit se většinové české společnosti,“ popisuje Zemánek.

Zemánek uvádí, že se Národní demokracie zasazuje o obranu tradičních křesťanských hodnot a klasické rodiny, na kterou prý útočí pokrokáři, kteří „ji ničí kromě jiného také homosexualistickými nároky“.

Obnovíme samostatnost českého státu

Národní demokraté postupně představí kandidáty do evropských voleb. Má se jednat o respektované osobnosti, které už dříve prosazovaly boj proti EU. Strana navazuje na prvorepublikovou Národní demokracii, kterou založil tehdejší premiér Karel Kramář. I dnes chce být silou důležitou pro obnovení samostatnosti českého státu, jako tomu bylo v roce 1918. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…