Hamáček táhne do voleb s tématem bezpečnosti českých hranic. A Pehe si ťuká na čelo: To už se opravdu všichni zbláznili?

05.09.2018 20:44

Předseda ČSSD Jan Hamáček, který vede jak Ministerstvo vnitra, tak zahraničí, dnes oznámil, že sociální demokracie se v kampani před říjnovými komunálními volbami zaměří na téma bezpečnosti českých hranic. Z této informace se politologovi Jiřímu Pehemu ježí chlupy, se svými pochybami o normálním myšlení členů ČSSD se proto s veřejností podělil na svém twitterovém účtu.

Hamáček táhne do voleb s tématem bezpečnosti českých hranic. A Pehe si ťuká na čelo: To už se opravdu všichni zbláznili?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Pehe

„Sociální demokracie bude v kampani řešit bezpečnost hranic i sociální témata,“ sdělil dnes předseda ČSSD Jan Hamáček při zahájení kampaně strany ve městě Stochov na Kladensku. Ministři a další představitelé strany budou podle Hamáčka v kampani prezentovat ČSSD jako značku a připomínat pilíře a hodnoty, na kterých stojí.

Nad Hamáčkovým oznámením týkajícím se toho, že se sociální demokraté zaměří na téma bezpečnosti českých hranic, politolog Pehe nešťastně svěsil ruce. „ČSSD se bude v kampani před komunálními volbami mimo jiné zaměřovat na bezpečnost českých hranic... To už se opravdu všichni zbláznili?“ ptal se nechápavě na svém Twitteru.

 

 

V reakcích pod příspěvkem mu většina diskutujících potvrzovala, že „ANO, zbláznili“. „A zajišťovat to bude min. zahraničí za ČSSD. Nebo taky zahraniční ministr???“ dotázal se uživatel Jiří Tomek. „Zbláznili se. ČSSD neexistuje, existuje česká strana narodně autokratická,“ míní komentující Václav Müller. Že už ČSSD není, co bývala, upozornil následně Vladimír Zajíček. „Definitivně. ČSSD je zmítající se mrtvola,“ nebral si servítky.

Objevily se však názory i takové, že bezpečnost občanů České republiky je přece priorita. A na tématu týkajícím se bezpečnosti státních hranic republiky není přece nic tak strašného.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…