Hanbatý striptýz České televize. Petr Hájek opět vysílá

09.04.2013 10:32

Bývalý Klausův vicekancléř napsal na svém kontrarevolučním webu Protiproud.cz, že kvůli České televizi nakonec volil Miloše Zemana prezidentem, ačkoli s ním téměř v ničem nesouhlasí.

Hanbatý striptýz České televize. Petr Hájek opět vysílá
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Hájek v pivovaru U tří růží představil svou knihu Smrt v sametu

Hájek před časem zkritizoval Zemana za vyvěšení vlajky EU. Podle něho se tím Zeman stal protektorátním státním prezidentem podobně jako Emil Hácha. „Když jsem sledoval Miloše Zemana s José Barrosem, jak vztyčují na Hradě eurovlajku, napadlo mě, jestli mi u volební urny nepřeskočilo,“ napsal Hájek (Celý článek Petra Hájka čtěte zde).

Časosběrný dokument ČT o prezidentské kampani před první přímou volbou prezidenta ČR ho však znovu utvrdil, že udělal dobře.

„Mediální kampaň, která vynesla ´Karla´ do druhého kola a pokusila se jej na stejné vlně vyšplíchnout až na Hrad, se připojila k těm několika, z nichž opravdu šel strach: Z odhodlanosti mediálních a uměleckých ´elit´ prosadit své zájmy – i kdyby kvůli tomu měla celá republika shořet v žáru studené občanské války: Sarajevský atentát na Václava Klause 1997-8, Česká televize, věc veřejná 2000 – a nyní prezidentská volba,“ napsal Hájek.

O peníze daňových poplatníků jde vždy až na prvním místě

Zájmy umělecké a mediální fronty stojící za ´Karlem´ jsou podle Hájka jednoduše přeložitelné: Jde o peníze, granty – prostě peníze daňových poplatníků.

„Navzdory patetickým řečem, nakonec vždy jde o peníze daňových poplatníků. Právě na ně chce ´umělecká fronta´ spolu s médii hlavního proudu dosáhnout ještě více, než dosahuje – a strčit je do svých soukromých kapes. V televizi či přes Hrad, přes ministerstvo pana Kalouska nebo evropské dotace – to je úplně jedno. Mít. Českou televizi mají a stachanovsky dojí, stejně jako mají ´dotace´ na své komerční filmy, divadla a spoustu dalších grantů. Všechny ty drobné a větší proudy, slévající se do finančního veletoku hlavního proudu, napojeného na  státního rozpočet. Hrad za Václava Klause však pro ně znamenal desetiletý půst, a tak vyhladověli. Teď byla příležitost. Jestli o něčem opravdu skvěle tento dokument vypověděl, bylo to právě o tomto. Slavné záběry ´zpívajícího´ Pen klubu o tom, že Kníže bude lidu blíže, jako falešný diadém korunující připálený dort pejska a kočičky,“ říká bývalý vicekancléř.

Nechtěný striptýz havlistických učedníků

„Opravd, vřele doporučuji každému, kdo toto velké dílo bezděčné české autodenunciace (sebeudavačství) neviděl, ať si je vyhledá v archivu ČT 2. Je to tam jako v koze. Vše pohromadě a s komentářem. To, co jsme jen tušili, je zde obnaženo v hanbaté nahotě. Nechtěný striptýz havlistických učedníků, apoštolů ´velkého mága´, zhmotnělý v nenávisti – klíči k mottu o pravdě a lásce, která musí zvítězit nad lží a nenávistí – je zcela unikátní,“ napsal šéfredaktor Protiproudu.

Díky dokumentu ČT Hájek znovu pochopil, že volbou Zemana udělal dobře. „Navzdory  ohavnému modrému cáru, který vlaje nad Hradem, navzdory všem dalším šílenostem, které do budoucna potenciálně signalizuje, všechno je lepší, než kdyby sídlo českých králů a prezidentů opětovně obsadila tato děsivá falanga. Sama ještě mnohonásobně horší než její zvěčnělý guru. Díky, moje Česká televize! Už vím, proč jsem volil Miloše Zemana. A kdybych na to brzy měl opět zapomenout, přemohu se a pustím si třeba Otázky Václava Moravce. Tam to mám každý týden. Ať žije Zeman!“ shrnul Hájek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…