Havárie dvou českých autobusů u Brna. Samí cizinci. Klaus burcuje. Nikdo to nevidí?!

23.07.2023 14:15 | Monitoring

Bývalý prezident Václav Klaus na webu svého institutu glosuje události posledních dnů týkající se varovného počtu cizinců žijících v ČR, což české politiky nijak nerozrušuje a spíše to ukazuje, že jim o naši zemi nejde. Varovný ukazováček pozvedá nad enormním navyšováním výdajů pro obranu.

Havárie dvou českých autobusů u Brna. Samí cizinci. Klaus burcuje. Nikdo to nevidí?!
Foto: Hana Brožková
Popisek: Exprezident Václav Klaus

Václava Klause znepokojuje, že poslanci nevěnují dostatečnou pozornost problematice cizinců žijících v Česku. Minulý týden komentoval zprávu Českého statistického úřadu, že počet cizinců žijících v naší zemi přesáhl jeden milion, což považuje za varovné číslo. Samozřejmě není známo, o kolika cizincích náš statistický úřad neví.

„Trápím se tím, že mnoho lidí u nás – a zejména naše multikulturně uvažující progresivistické politiky – to vůbec nevzrušuje. Nevidí v tom nebezpečí? Nevšimli si tento týden toho, že Zranění z havárie u Brna byli cizinci (nadpis z článku ve středečním deníku Právo)? Neříká jim tato havárie dvou našich (!) autobusů vůbec nic?“ pozastavuje se někdejší prezident republiky ve svém textu na webu Institutu Václava Klause.

S ohledem na vyjádření šéfa jihomoravské dopravní policie – že „ve vozech cestovali cizinci pětadvaceti různých národností, Čech tam nebyl ani jeden“ – ho zaráží, jak je vůbec možné, že mezi těmito 25 národnostmi byli i občané Venezuely, Brazílie, Nepálu, Nigérie, Uzbekistánu, Kostariky a dalších vzdálených zemí.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Nejsem Klausová příznivkyně , Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseAnyska , 23.07.2023 15:02:19
ale má v poslední době pravdu skoro ve všem.

|  17 |  0

Další články z rubriky

Režisér Strach varoval Ferjenčíka. Marně. Další VIDEO vypuštěno. Je tu bouře

19:31 Režisér Strach varoval Ferjenčíka. Marně. Další VIDEO vypuštěno. Je tu bouře

Pro mnohé jsem se stal symbolem neúspěchu. Proto ta stylizace do Ježíše. Pirát Mikuláš Ferjenčík nem…