Hejtman ČSSD si nahrává lidi? Prý čirá lež, tvrdí

24.06.2013 12:47

Dva zdroje redakci PrvníchZpráv.cz uvedly, že si hejtman sociální demokracie Martin Netolický skrytě nahrává některé ze svých schůzí. Ten se ovšem proti nařčení ohradil. Podržel ho i šéf Asociace krajů Michal Hašek.

Hejtman ČSSD si nahrává lidi? Prý čirá lež, tvrdí
Foto: kancelář hejtmana M. Netolického
Popisek: Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický

Jak pro Prvnízprávy.cz uvedl jeden z vysoce postavených funkcionářů strany ČSSD: "Prý má ve stole nahrávání, chová se jako blázen, je velmi ambiciózní, nebere cizí telefony, absolutně nereaguje na SMS zprávy, je uzavřený ve světě představ, že je pán světa a že musí mít vše zdokumentované..." Řeč je o hejtmanu Pardubického kraje Martinu Netolickém.

"Takové pomluvy považuji za naprosto nevkusné,“ reagoval pro PrvníZprávy.cz hejtman Pardubického kraje Martin Netolický (ČSSD). Pomluva, která prý nestojí za komentář, tak reagoval i Michal Hašek.

Martin Netolický je aktuálně nejmladším hejtmanem v České republice. Podle agentury SANEP se těší jen sedmatřicetiprocentní oblibě a patří do druhé poloviny v popularitě hejtmanů. Počet jeho mediálních výstupů se podle analýzy ParlamentníchListů.cz blíží nule.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…