Hejtman Netolický rozjel akci: Chce pomoci všem, kteří to potřebují

05.01.2014 8:20

Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický (ČSSD) se na sociální síti Facebook pokouší vyvolat lavinu podpory všem, kteří ji v Česku momentálně potřebují, ať už kvůli problémům se zdravím, v rodině či zaměstnání. Pomoc prý čas od času potřebuje každý, nikdo není imunní vůči problémům dneška.

Hejtman Netolický rozjel akci: Chce pomoci všem, kteří to potřebují
Foto: archiv MN
Popisek: Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický (ČSSD)

Nejsilnější lidé prý bývají také nejcitlivější, nejlaskavější lidé se prý první stanou oběťmi týrání a lidé, kteří poskytují pomoc druhým, ji sami často potřebují. Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický se jim proto rozhodl poskytnout alespoň psychickou podporu, která může být v některých chvílích přímo neocenitelná.  A všechny své známé z virtuálního světa žádá, aby učinili totéž.

„Dovolím si poprosit všechny své přátele, ať jste už kdekoli, abyste laskavě zkopírovali tento status na jednu hodinu, aby tak vznikl impuls, který podpoří všechny, kteří mají problémy s rodinou, se zdravím, se zaměstnáním, a kteří mají starosti jakéhokoliv druhu, kteří potřebují jen jednoduše vědět, že někdo se o ně stará. Udělejte to pro všechny z nás, protože nikdo není imunní. Doufám, že to uvidím na nástěnkách všech mých přátel, jen jako morální podporu. Vím, že někteří to tam dáte!“ napsal na sociální síti hejtman.

Aby byl efekt ještě silnější, žádá Netolický všechny své známé ve virtuálním světě, aby celý status zkopírovali a neklikali pouze na tlačítko „sdílet“. Dají tím prý najevo, že o věc projevují větší zájem.

Co přesně napsal hejtman Netolický:

Pro všechny, kteří to v těchto těžkých časech potřebují :) Víte o tom, že nejsilnější lidé jsou zároveň nejcitlivější? Víte, že ti nejlaskavější lidé se první stanou oběťmi týrání? Víte, že ti, kteří se po celou dobu starají o jiné, obvykle sami takovou péči potřebují? Znáte tři věci, které se vyslovují nejhůře? Je to "miluji tě", "promiň" a "pomoz mi". Někdy právě proto, že někdo vypadá být šťastný, je třeba se podívat za jeho úsměv, abyste viděli, kolik je tam bolesti. Všem svým přátelům, kteří procházejí podobnými problémy: Vytvořme lavinu úmyslů. Právě teď potřebujeme pozitivní úmysly. Pokud neuvidím vaše jméno, pochopím to. Dovolím si poprosit všechny své přátele, ať jste už kdekoli, abyste laskavě zkopírovali tento status na jednu hodinu, aby tak vznikl impuls, jenž podpoří všechny, kteří mají problémy s rodinou, se zdravím, se zaměstnáním, a kteří mají starosti jakéhokoliv druhu, kteří potřebují jen jednoduše vědět, že někdo se o ně stará. Udělejte to pro všechny z nás, protože nikdo není imunní. Doufám, že to uvidím na nástěnkách všech mých přátel, jen jako morální podporu. Vím, že někteří to tam dáte! Udělejte to tak, že tuto zprávu zkopírujete, ne tak, že kliknete na tlačítko "Sdílet", protože laskavost je úsilí, které vyvěrá ze člověka a ne kliknutím na tlačítko...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…