Hejtujete Pavla Novotného? A jste na to dost chytří? Víte, jaké má IQ? Schmarcz se rozparádil

10.09.2020 19:02

Politický komentátor Martin Schmarcz reagoval na svém facebooku na nedávné drsné prohlášení starosty Řeporyj Pavla Novotného (ODS), podle kterého by smrt prezidenta Miloše Zemana a premiéra Andreje Babiše Česku prospěla. Schmarcz tvrdí, že jde o jednoznačnou politickou satiru, kterou hloupí nedovedou ocenit. Samotný Novotný má podle něj IQ vyšší než 150.

Hejtujete Pavla Novotného? A jste na to dost chytří? Víte, jaké má IQ? Schmarcz se rozparádil
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Starosta Pavel Novotný

„Baví mě, že lidé s průměrným IQ zkouší hejtovat Novotného, který má IQ o polovinu vyšší. Fakt si myslí, že jsou na to dost chytří?“ napsal Schmarcz na facebooku a spustil lavinu nesouhlasných komentářů.

„Přát někomu smrt nevypovídá o vysokém IQ. Bohužel právě naopak...“ reagoval jeden z diskutujících Pavel Veselý.

„Je v tom vidět suverénní inteligence. To já zase poznám,“ stál si za svým Schmarcz. „Nerozumím blbům, ale vysoké IQ cítím...“ dodal s tím, že Novotný podle něj bude mít IQ 150 a více. Tomu se mnozí diskutující vysmáli a někteří připomněli, že sám Novotný v několika vystoupeních zmínil, že má IQ 128.

Komentátor Ivo Slavík namítl, že „vysoké IQ se současným stopovým výskytem sociální a emoční inteligence je spouštěčem nedozírné katastrofy pro okolí. Když se to spáruje s politickou mocí, může být katastrofa i globální. Naštěstí naše země není hybatelem dějin“, napsal Slavík.

Podle Schmarcze Novotného kritici zcela přišli o smysl pro satiru a politicky nekorektní humor. „A vůbec: Kde národovci, kremrole a exithujeři ztratili smysl pro svůj vyhlášený politicky nekorektní humor? Že by ho nikdy neměli a jen tím kryli svou hloupost, závist a nenávist?“ vpálil všem Schmarcz.

Reagoval na něj mimo jiné také člen Rozhlasové rady pro televizní vysílání Vadim Petrov, podle kterého Novotného slova nejdou obhájit. „Myslím, že obhajujete něco, co obhajitelné není. Ať budete argumentovat sarkasmem nebo inteligencí Pavla Novotného a hloupostí všech, kteří jeho chování kritizují,“ napsal Petrov a přidal článek, podle kterého s Novotným ztrácí trpělivost i samotná ODS.

Také glosátor Vít Procházka přispěchal se svým komentářem. „Tak tedy obdivovat Novotného, to je asi stejné jako oblékat do smokingu hyenu. Nikdy jsem si nemyslel, že je Martin zrovna myslitel, zcela zřejmě dokáže psát, možná i počítat (dosud neověřeno), nicméně tak silné vzepětí perutí intelektu, jaké předvedl v tomto příspěvku, odpovídá erekci ptakopyska nad plnými rty silikonové blondýny...“ udeřil Procházka.

Na dotaz, komu Novotný své názory vlastně říká a co tím má na mysli, reagoval Schmarcz sebejistě. „To říká těm putinovcům, čínskejm bolševikům, zemanovcům a babišovcům. A funguje to, potrefrené husy s nízkým IQ se vztekle rojí... Jejich miláčkové dělají tisíckrát horší věci, ale to je OK, protože nemluví sprostě?“ trefuje se do kritiků Schmarcz na závěr.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…