Herec, který si přál smrt Zemana, se vysmál Čechům za kauzu ,,Lidl bez křížů"

06.09.2017 9:00

Herec Jiří Maryško se vyjádřil k aktuální kauze společnosti Lidl, která na některých svých letácích a obalech zboží odstranila kříže z řeckých kostelů.

Herec, který si přál smrt Zemana, se vysmál Čechům za kauzu ,,Lidl bez křížů"
Foto: lidl.cz
Popisek: Akční leták řetězce Lidl. Na produktech jsou vyretušovány kříže na pravoslavných kostelech z řeckého ostrova Santorini

„Kdoví, jestli ta kauza obalů zboží z Lidlu není jen chytrej marketingovej tah, jak odpoutat pozornost od jejich složení,“ poznamenal úvodem Maryško.

„Ať je to jak chce, na Vysočině jedou marketing na úplně jiný úrovni; tam vyráběj dokonce máslo s holkou v hidžábu, ale maj to chytře posichrovaný českou vlajkou. A za tu se, jak víme, schová dneska všecko: od mlékárensko-proislámský propagandy, přes party pochybnejch domobran, až po Svaz provozovatelů venkovní reklamy...“ zmínil pak k následující fotografii.

Anketa

Máte rádi seriál ,,30 případů majora Zemana"?

90%
10%
hlasovalo: 12205 lidí

„Je dojemný, že se křesťanskýho symbolu zastal národ, kterej každou neděli žhaví sekačky a cirkulárky...“ dodal také Maryško, jenž se nedávno vyjádřil také k úmrtí herce Vladimíra Brabce. „Umřel Zeman. Bohužel major...,“ napsal doslova. Tuto zprávu sdílely ParlamentníListy.cz na sociální síti Facebook. Přišel na to i Maryško, protože mu začaly chodit zprávy „od podivných individuí“.

„Začaly mi chodit zprávy v neznámým jazyce od podivnejch individuí. A pak jsem zjistil, že jeden můj status sdílí dno českýho internetu, Parlamentní listy. Takže už vím, kdo mi píše: lid,“ napsal tehdy herec na sociální síti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…