Hlas z Ostravy: Romové nás nenávidí. Klidně si to, co jim „dlužíme“, vezmou se sekerou v ruce. Pohrdají těmi, kteří něco dokázali

30.05.2017 10:34

Ostravský publicista Petr Sedláček se domnívá, že Romové nás, tzv. majoritní společnost, z hloubi duše nenávidí. Píše o tom alespoň na svém facebookovém profilu. To jim však podle jeho slov ale nebrání nás všelijak zneužívat a nechat se vydržovat.

Hlas z Ostravy: Romové nás nenávidí. Klidně si to, co jim „dlužíme“, vezmou se sekerou v ruce. Pohrdají těmi, kteří něco dokázali
Foto: Daniela Černá
Popisek: Romské protesty v Ostravě

„Vzhledem k tomu, že jsou pro nás velmi vysokým bezpečnostním rizikem, tak bychom je měli přestat živit. Vybydlíš byt – nic nedostaneš. Máš pět děcek – dostaneš jenom to, co ostatní,“ píše jasně Sedláček. Jejich mladí se podle něj s největší pravděpodobností zislamizují. „Mají pro to všechny předpoklady, kromě zmíněné nenávisti, jsou dokonale blbí a mají také vztek, že většinovou společnost civilizačně nikdy nedohoní (a to jim ‚moudrý lid‘ chvátá usilovně v ústrety), pro svou blbost jsou naprosto perfektně vybaveni,“ uvedl jasně Sedláček. 

„A tak si potom budou chtít vzít to ,co jim patří‘ a ‚co jim dlužíme‘ klidně se sekerou v ruce, ideologicky a organizačně podepřeni islámem,“ obává se. Dle jeho slov tak máme velký problém a většina o tom neví. „Jsou vlastně u nás cizorodou a nepřátelskou společností a uprchlíci k nám nějak ve větším množství ani nemusí chodit,“ uzavřel.

Když se pak jeden z diskutérů cikánů v diskusi zastal, že zná i ty, kteří se o sebe a svoji rodinu umí postarat, Sedláček uvedl: „Na to, že jich je možná 300 tisíc, je to maličká, mikroskopická troška, taky jich takových pár znám a ti se svou většinou nechtějí nic mít,“ dodal.

„Není lepší naučit ty úspěšné odpovědnosti, než hloupě a neznale se do toho gádžovsky srát zvenku?“ zeptal se následně diskutér. „To ale není jejich povinnost, jsou přeci svobodnými lidmi. Cikáni těmi, kteří něco dokázali, a kámoší se s gádži, hluboce opovrhují,“ míní. Vidí v tom podle něj ohrožení svého „národa“. „Oni nemají svůj stát, tak žijí alespoň svým stylem, který je pro nás příšerný, oni se takto definují, bez toho by nebyli,“ uvedl.  

Celý příspěvek Petra Sedláčka: 

Cikáni nás, tzv. majoritní společnost z hloubi duše nenávidí.

To jim však nebrání nás všelijak zneužívat a nechat se vydržovat.

Vzhledem k tomu, že jsou pro nás velmi vysokým bezpečnostním rizikem, tak bychom je měli přestat živit – vybydlíš byt, nic nedostaneš, máš pět děcek – dostaneš jenom to, co ostatní atd. – jejich mladí se s největší pravděpodobností zislamizují – mají pro to všechny předpoklady, kromě zmíněné nenávisti, jsou dokonale blbí a mají také vztek, že většinovou společnost civilizačně nikdy nedohoní (a to jim "moudrý lid" chvátá usilovně v ústrety) pro svou blbost jsou pro to naprosto perfektně vybaveni.

A tak si potom budou chtít vzít to "co jim patří" a "co jim dlužíme" klidně se sekerou v ruce, ideologicky a organizačně podepřeni islámem.

Máme velký problém a ani o tom většina neví. Jsou vlastně u nás cizorodou a nepřátelskou společností a uprchlíci k nám nějak ve větším množství ani nemusí chodit

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…