Hnus, mafiánské kšeftaření, pečení holubi do úst. Ransdorf odpovídal čtenáři

11.08.2015 21:28

Hnus a mafiánské kšeftaření. Těmito slovy se komunistický europoslanec vyjádřil na adresu uprchlíků, když jednomu ze čtenářů serveru ParlamentníListy.cz psal o zemích, kde „létají pečení holuby do úst“.

Hnus, mafiánské kšeftaření, pečení holubi do úst. Ransdorf odpovídal čtenáři
Foto: Archiv MR
Popisek: Miloslav Ransdorf

Čtenář vystupující pod označením Kanak se Miloslava Ransdorfa (KSČM) ptal, zda jsou na tom uprchlíci opravdu tak špatně, když si mohou dovolit platit několik tisíc euro za cestu na starý kontinent. Ta údajně stojí 7 tisíc až 15 tisíc euro.

„Mnozí ‚uprchlíci‘ na tom nejsou vůbec špatně, mnozí se kvůli cestě do zemí, ve kterých létají pečení holubi do úst, zadlužili, ale je i spousta případů, kdy jim jízdenky zaplatili různí ‚dobrodinci‘. Je to hnus a velmi často mafiánské kšeftaření,“ napsal europoslanec.

Dalšímu čtenáři sdělil, že podpoří změnu azylové politiky EU, po které dnes volá i Velká Británie. I Britové už totiž přišli na to, že příval uprchlíků může velmi ovlivnit životní úroveň občanů EU.

Další odpovědi europoslance najdete zde

„V kontaktu s realitou konečně přišlo vystřízlivění už i v Londýně. Jestliže Praha leckdy kopíruje britské přístupy, v tomto případě bych to přivítal. Retroaktivita zákonů ovšem není pravděpodobná,“ konstatoval Ransdorf.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …