Holec: Stvořil Fialu. Zařizuje mu, co Faltýnek Babišovi. A problém předsedy ODS...

02.12.2021 7:21 | Komentář

Petr Holec, komentátor serveru Info.cz, má za to, že Piráti mohou být nakonec obětováni a mohou z vlády zmizet. Tím by se vyřídila i pravděpodobná nespokojenost prezidenta Zemana s kandidátem na ministra zahraničí Janem Lipavským. Zmínil i kandidáta na ministra spravedlnosti Pavla Blažka. Ten má z jeho pohledu v ODS velký vliv, údajně stvořil Petra Fialu a teď se bude muset ODS vypořádat s Blažkovým reputačním problémem.

Holec: Stvořil Fialu. Zařizuje mu, co Faltýnek Babišovi. A problém předsedy ODS...
Foto: Repro XTV
Popisek: Petr Holec

Komentátor Petr Holec v rozhovoru pro CNN Prima News konstatoval, že moc nechápe to, co se rozpoutalo kolem Zemanova akvária, čili ochranné kukaně v Lánech. „Já jsem moc nechápal tu mediální smršť a nenávist, která se proti Miloši Zemanovi objevila. I když je to člověk se zdravotními problémy, tak prostě plní tu funkci, která mu podle nastalé situace přísluší,“ zastal se komentátor hlavy státu.

Proti Holcovi stála analytička Lenka Zlámalová, která před kamerami prohlásila, že rozhovory, které prezident Miloš Zeman vede s kandidáty na ministry, jsou hodně formální a není na nich moc co komentovat. Osobně má za to, že je dobře, že prezident, ač covid pozitivní, jednání o vládě nezdržuje.    

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Tomio Okamura byl položen dotaz

Co je podle vás příčinou vašeho neúspěchu?

Podle mě to souvisí i s tím, že se jste chytli papalášské manýry. Už jsem to třeba psala panu Fialovi, když tvrdil, jak je neetické někomu odebrat náhrady, když nepracuje a co myslíte, odpověděl mi alespoň? Ne. Vám už také většina z nás nestojí ani za odpověď. Dřív jste byli mnohem otevřenější. Naví...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Švýcarský summit o Ukrajině: Biden chyběl, Zelenského to rozrušilo

21:49 Švýcarský summit o Ukrajině: Biden chyběl, Zelenského to rozrušilo

Kolem 100 zemí a organizací se účastní dvoudenní konference ve Švýcarsku, která má nalézt cestu k mí…