Holywood utržený ze řetězu: Močení, exkrementy a dokonce krumpáč na Trumpa

11.08.2018 8:50

Z chodníku slávy v Hollywoodu má zmizet hvězda věnovaná americkému prezidentovi Donaldu Trumpovi. O tom, jak ji Američané chodí ničit s krumpáčem i sbíječkou, píše MF Dnes.

Holywood utržený ze řetězu: Močení, exkrementy a dokonce krumpáč na Trumpa
Foto: Facebook D. Trump
Popisek: Donald Trump

Hvězda americké hlavy státu má být z chodníku slávy odstraněna jako vůbec první v historii. Lidé na ni chodí nejen se zmíněným krumpáčem i sbíječkou (to se stalo již před dvěma lety), ale ukazují jí například vztyčený prostředníček nebo na ni venčí psy. Důvod je prostý – Kalifornie je demokratická a sluníčkářská. Vítězství Trumpa tak tady jen tak odpuštěno nebude. 

Odstranění hvězdy z chodníku nyní odhlasovala městská rada West Hollywoodu, a to jednohlasně.

Jenže, jak se ukazuje, rada do tohoto problému nemá právo šťourat. A tak se ozvala Hollywoodská obchodní komora, která hvězdy spravuje a uvedla, že žádnou odstraňovat nebude. „Je to úředně vedený historický památník, a jakmile je na chodník slávy přidána nová, stává se jeho součástí,“ uvádí. 

Na chodníku je v současné době přes 2600 hvězd. Trump není sám, jehož hvězda se ničí – čmáralo se i dupalo také po Ronaldu Reaganovi, ale ničí se i hvězdy těch, co se znelíbí. Například kvůli kauze MeToo.

Jak celá kauza dopadne, je ve hvězdách, městská rada totiž posunula svou žádost o odstranění Trumpovy hvězdy na radnici v Los Angeles. Tvrdí, že hvězda amerického prezidenta je bezpečnostním rizikem, neboť se zde konají politické protesty.

Trump svou hvězdu na chodníku slávy dostal v lednu 2007 za moderování reality show Apprentice. Následně však musel zaplatit 40 tisíc dolarů, což je částka určená na slavnostní ceremonii, výrobu hvězdy a její udržování. 

Robert De Niro: Teď už budeme říkat jenom "Fuck Trump"

Herec Alec Baldwin s oblibou paroduje prezidenta Trumpa:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…