Homosexuálové chtějí sex s dětmi, řekla poslankyně ČSSD. Ven ze strany, zuří Marksová, ale jiní „socani“...

14.07.2016 7:17

V sociální demokracii to vře. Poté, co se poslankyně Pavlína Nytrová obula do homosexuálních párů a ministryně práce a sociálních věcí ji kvůli tomu vyzvala k odchodu ze strany, se ozvali další kolegové.

Homosexuálové chtějí sex s dětmi, řekla poslankyně ČSSD. Ven ze strany, zuří Marksová, ale jiní „socani“...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pavlína Nytrová.

"Homosexuálové se budou snažit zlegalizovat sex s dětmi," uvedla mimo jiné Nytrová při projednávání zákona, který by gayům a lesbám, již žijí v registrovaném partnerství, umožnil osvojení dítěte druhého partnera. 

"Téma do diskuze to je legitimní. Zákon po rozhodnutí Ústavního soudu se zdá být zcela zbytečný. K řešení jsou vážnější problémy," zareagoval poslanec Stanislav Huml. O tom, že by si homosexuálové mohli osvojit dítě druhého partnera, totiž rozhodl v minulých dnech právě Ústavní soud. "Právo vyjádřit svůj názor poslanec má. Vyzývat jej k odchodu ze strany? Za názor? To už tady bylo," dodal.

"Je to píča. Tečka," napsal v reakci na slova Stanislava Humla velmi ostře publicista Štěpán Kotrba.

"To já se od Pavlíny nedistancuji," zastal se Nytrové kolega Jaroslav Foldyna. "Ačkoliv nejsem příznivcem ČSSD, tak s tím musím souhlasit. Jen škoda, že ČSSD kazí lidé jako Bohuslav Sobotka, Milan Chovanec, Michaela Marksová a další," zareagoval v diskusi Jakub Paulus. Foldyna se však následně premiéra Bohuslava Sobotky zastal. "Já si nemyslím, že Bohuslav Sobotka je špatný premiér. V současné velmi těžké době z hlediska zahraniční politiky a dalších, to zvládá dobře. To nemohu říci o některých našich ministrech," podotkl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…