Horor z německého koupaliště: Pět mladých dívek sexuálně napadeno muži "arabského vzhledu". Starostka jde do akce

22.07.2016 12:31

Německá policie ve městě Kirchheim informovala o tom, že pět dívek ve věku deset až čtrnáct let čelilo sexuálnímu obtěžování ze strany mladých mužů. Z jejich vzhledu lze usoudit, že jde o migranty žádající u našich západních sousedů o azyl. Zprávu v němčině přinesl server Stuttgarter Nachrichten.de.

Horor z německého koupaliště: Pět mladých dívek sexuálně napadeno muži "arabského vzhledu". Starostka jde do akce
Foto: wikipedia
Popisek: Německá vlajka.

Venkovní koupaliště ve městě Kirchheim v okrese Esslingen se ve středu stalo středem pozornosti německé policie. Došlo zde totiž k sexuálnímu obtěžování pěti dívek ve věku deset až čtrnáct let. Sexuálních útoků se podle všeho dopustili mladí muži ve věku dvacet až třicet let, zřejmě žadatelé o azyl ve Spolkové republice Německo. Svědci policii popsali útočníky „arabského vzhledu“.

Útočníci se dívkám pokoušeli strhnout horní i spodní díl plavek a následně se dívek dotýkali na prsou i v klíně. Jeden z útočníků se o dívku dokonce třel svým ztopořeným penisem.

Starostka města Angelika Matt-Heideckerová je tímto případem šokována a hodlá jednat. „Je nepřijatelné, aby se rodiče museli bát pouštět své děti na koupaliště. Proto bude v těchto horkých dnech posílen dohled v okolí lázní. Plavčíci také dostali instrukce rychleji zareagovat v případě incidentů, budou urychleně volat policii. Dále je přísně zakázáno, aby se v oblasti vířivek pohybovali mladí muži příliš blízko dívek. Pokud tento zákaz někdo neuposlechne, bude z koupaliště okamžitě vykázán.

Matt-Heideckerová ovšem také poznamenala, že již proběhly kampaně, které měly uprchlíky poučit, jak se chovat k dívkám a ženám v evropské společnosti, ale tyto kampaně zřejmě neměly valný úspěch. Dáma je proto toho názoru, že by měl Německo opustit každý, kdo odmítá respektovat v zemi panující zvyklosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…