Houska ani po smrti nemá klid. Policisté začali zkoumat jeho podnikání

10.12.2013 21:45

Chomutovský sociální demokrat Roman Houska byl zavražděn už před třemi týdny a přece se zdá, že zatím policie pořád nemá jasno v otázce, kdo mohl do Houskova těla vpálit vražedné kulky. Podle deníku Insider v současnosti tým prověřuje podnikání vlivného muže ČSSD, a to i ve firmách, které mají skryté vlastníky.

Houska ani po smrti nemá klid. Policisté začali zkoumat jeho podnikání
Foto: Jaroslav Bukowski
Popisek: Zavražděný člen ústeckého Krajského výkonného výboru ČSSD Roman Houska

Policie stále pátrá po střelci, který připravil o život Romana Housku. Již byla vyslechnuta partnerka Romana Housky, náměstkyně hejtmana Ústeckého kraje Jana Vaňhová i lidé, kteří Housku viděli krátce před smrtí. Policie jim doporučila, aby se o případu do médií nevyjadřovali. Stranou pozornosti policistů nezůstal ani krajský radní a chomutovský zastupitel Jaroslav Komínek (KSČM).

Následně přišly na řadu podnikatelské aktivity zastřeleného muže. „O nich je veřejně známé pouze to, že zavražděný politik figuruje v jedné firmě se svou matkou a vlastní dům v Chomutově, v němž je hospoda. Policisté údajně pracují i s informacemi, že působil v dalších společnostech, které ale mají skryté vlastníky," poznamenává deník. Houska byl pochován v Chomutově v závěru listopadu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…