Hrozivé plány maďarského premiéra: Obnova trestu smrti a internační tábory pro uprchlíky

29.04.2015 21:50

Maďarský premiér Viktor Orbán se nechal slyšet, že chce v zemi obnovit trest smrti a nebrání se ani myšlence, aby případní imigranti, kteří by se ocitli v Maďarsku, skončili v pracovních táborech jako potenciálně nebezpeční teroristé. Informoval o tom britský The Guardian.

Hrozivé plány maďarského premiéra: Obnova trestu smrti a internační tábory pro uprchlíky
Foto: Presalocala.com
Popisek: Maďarský premiér Viktor Orbán

Viktor Orbán bývá označován za jednoho z evropských spojenců ruského prezidenta Vladimira Putina. Patří také mezi kritiky modelu multikulturalismu. Od svých občanů by rád slyšel odpověď na pár otázek. Ptá se například: Souhlasíte s tím, že ekonomičtí imigranti ohrožují živobytí maďarských občanů? Podpořili byste vládu v umísťování imigrantů do internačních táborů? Souhlasíte s tím, že chybně nastavená imigrační politika podporuje šíření terorismu?

To jsou jen některé z otázek, na které by zřejmě pravicový premiér rád znal odpovědi svých spoluobčanů. Má poměrně jasno v tom, že by rád obnovil trest smrti, a to i navzdory tomu, že je to v naprostém rozporu s právem Evropské unie. „Otázka obnovení trestu smrti by se měla dostat v Maďarsku na pořad dne,“ věří Orbán. „Maďarsko se nezastaví před ničím, pokud jde o ochranu svých občanů,“ doplnil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…