Idiot. Rozvracení státu. Schapiro na odchodu, starý publicista píše o „homovelvyslancích“ USA

16.01.2017 12:12

K odchodu amerického velvyslance v Česku Andrewa Schapira se ve svém textu na serveru NeviditelnýPes.cz vrátil Václav Vlk st.

Idiot. Rozvracení státu. Schapiro na odchodu, starý publicista píše o „homovelvyslancích“ USA
Foto: redakce
Popisek: Setkání s velvyslancem USA Andrew H. Schapirem na Právnické fakultě UK v Praze

„Pan velvyslanec Schapiro bude končit, stejně jako velvyslankyně USA v Maďarsku Colleen Bellová, americký velvyslanec v Rumunsku Hans Klemm a další Obamovi ‚roznašeči dobra‘ mezi ‚zaostalé národy‘ střední a východní Evropy. Pokud se ví, tak jde většinou o držitele trafik, které věrozvěst lásky a nové ideologie Barack Hussein Obama rozdal svým kamarádům a těm, co mu sháněli peníze na prezidentskou kampaň. Pokud je někdo odměněn za finančně-politickou činnost velvyslaneckým postem, co je to jiného než trafika a úplatek?“ poznamenal úvodem svého textu Vlk. Pozastavuje se tak nad obdobným případem expremiéra Petra Nečase (ODS), jenž je dodnes vláčen po soudech. Vycvičení a ideové vedení skupiny, která tak dodnes činí, je podle něj jen děsivou ukázkou obamovské politiky a pokusem o totalitní ovládnutí společnosti. „Přáteli pana Schapira,“ uvedl.

Podle Vlka budeme nyní dlouho zápasit s praxí bojovníků a žáků obamovského politického proudu vyškolených ambasádou na zvyk trestně stíhat každého, kdo je napadne. „Výsledky jejich práce jsou tristní, až děsivé. Nejen u nás, ale i ve vztazích mnoha států střední a východní Evropy k USA,“ dodal. Neopomněl zmínit také to, že se říká, že velvyslanci USA u nás i v dalších postsocialistických státech nápadně připomínají chování sovětského velvyslance Valeriána Zorina a sovětských poradců v roce 1948. Vnímá také paralelu s tím, že před více než 25 lety u nás padl komunistický režim, jenž byl mimo jiné postaven na ideologické nesnášenlivosti či sociálně pokřiveném systému. „Je to stejné, a přeci jiné. Jiné, a přeci stejné,“ konstatuje. 

Příspěvky Václava Vlka st. na Neviditelném psovi ZDE

Anketa

RRTV kritizuje Českou televizi za nevyváženost. Co s tím?

hlasovalo: 9695 lidí

Závěrem pak Vlk konstatuje, že činnost dvou posledních velvyslanců USA u nás má doslova tragické výsledky. „Poškození chodu, někdo by řekl doslova rozvracení státu, a tím také poškození budoucnosti. Jak říkal Jan Werich: ‚Aktivní idiot je nebezpečnější než tucet diverzantů,‘“ uvedl Vlk. Podle něj Norman Eisen a Andrew Schapiro, poslední velvyslanci, vyburcovali protikorupční revoluci. 

„V novinářské anketě význačných osobností k odchodu pana velvyslance Schapira, čteme-li mezi řádky, se dozvíme, že je to děsivý amatér. A také nabubřelý osel, který veřejně a drze peskoval prezidenta republiky. Jako kdyby on byl nějaký carský gubernátor v zaostalém ‚gorodě‘ někde ve stepi,“ všímá si Vlk. A neopomíná se podívat ani do jiných zemí, kde se podle něj rovněž Obamovi emisaři činili. Ať již v Polsku, Rumunsku, Slovinsku, či v Maďarsku.

„Jak dopadnou dnes USA po vítězství Trumpa, nevím. V každém případě je to příležitost přetrhnout sérii marxisticko-, gendero-, eko- a homovelvyslanců USA, nejen u nás,“ uzavřel Vlk se slovy, že Schapirovi je nyní třeba již jen popřát šťastnou cestu. Vracet se prý už nemusí – užili jsme si ho až až.

Původní text ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…