Idioti z EU z Německa udělají okupační mocnost, varuje senátor Doubrava

24.06.2016 20:24

Člen horní parlamentní komory Jaroslav Doubrava podle vlastních slov ještě před vyhlášením výsledků britského referenda varoval, že případné britské ne Evropské unii znovu posílí vliv Německa a tato země toho náležitě využije. Stane se z ní demokratická okupační mocnost. Pokud o tom snad někdo pochybuje, měl by se podle senátora Doubravy podívat např. na německou vůli k prosazení povinných kvót pro uprchlíky.

Idioti z EU z Německa udělají okupační mocnost, varuje senátor Doubrava
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Doubrava

Pátek je podle Jaroslava Doubravy špatným dnem pro Evropu. Děkovat za to však nemáme Britům, nýbrž evropským úředníkům v Bruselu. To oni podle senátora dohnali Brity k jejich konečnému rozhodnutí. A odchod Velké Británie notně poškodí i Česko, protože ještě posílí vliv evropského motoru, jenž tvoří Německo a Francie. Německo přitom již ukazuje, že si v EU dokázalo vydobýt nemalý vliv.

„A že tento vliv dokážou využít, až zneužívat, máme více než zřetelné příklady s bezohledným prosazováním zvěrstva nazývaného kvóty migrantů, si nemusíme ničím jiným dokazovat! Stali by se demokraticky okupační mocností v poslaneckých lavicích EU. Ale vinu za to bych přičítal jenom bandě tupých úředníků a superšéfů v EU. Brexit je důsledek deziluze,“ varoval český politik.

Nejenže Německo vnucuje Evropě kvóty, alespoň podle Doubravy, naši sousedé se však dopustili celé řady pochybení. Zaprvé Merkelová otevřela náruč uprchlíkům namísto toho, aby před nimi chránila Evropany. K dokonání všeho zlého pak Merkelová uzavřela dohodu s Turky. „K tomu ještě navíc hrozí, že hlupáci v EU nakonec asi schválí bezvízový styk s Tureckem, tedy dokonají okupaci Evropy Turky,“ varoval dále Doubrava.

Navzdory řečenému bychom však měli EU zachovat, protože jinak se splní sen všech Američanů a Evropa se rozpadne. Doubrava se tak řadí do skupiny politiků, kteří tvrdí, že rozpad z EU by nepřivítala Moskva, ale Washington.

„Z hlediska budoucnosti jsme díky idiotům z nejvyšších pater EU v naprosto patové situaci,“ uzavírá Doubrava.

reklama

autor: mp

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…