Imigrant stojí před soudem kvůli znásilnění, už poněkolikáté. Mám hroznou smůlu, vysvětloval

21.07.2017 20:46

Soud ve Vídni předevčírem řešil další z mnoha případů znásilnění, které mají na svědomí migranti. V tomto případě je obviněn ze sexuálně motivovaného násilí dvaatřicetiletý afghánský migrant, který zneužil opilosti třiadvacetileté ženy.

Imigrant stojí před soudem kvůli znásilnění, už poněkolikáté. Mám hroznou smůlu, vysvětloval
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Někteří migranti spí i přímo na ulici

Třiadvacetiletá oběť se stala obětí znásilnění od migranta z Afghánistánu již podruhé. Poprvé se tak stalo loni v dubnu a to samé trauma si musela mladá Vídeňanka protrpět znovu. Svého dalšího afghánského trýznitele potkala 14. ledna letošního roku u tramvajové zastávky. Nechala se přemluvit a odešla s ním do blízkého parku na lavičku, kde se nechala opít vodkou. Když už měla správnou hladinku, následovala Afghánce do bytu jeho známého.

V bytě sedmdesátiletého Afghánce již byla dle výpovědi natolik opilá, že se nedokázala sexuálnímu apetitu jeho mladšího přítele ubránit. Musela ho uspokojit orálně a nakonec i vaginálně. Skutečnost, že byla v této chvíli v podstatě bezbranná, pachateli může značně přitížit. Když Afghánec ženu zneužil, až do rána ji násilím držel v bytě. Na otázku, proč šla žena do bytu cizího muže, odpověděl její advokát, že je mladá a příliš naivní.

Celý text v němčině je ZDE.

Dvaatřicetiletý násilník si však není vědom žádného svého pochybení. „Když jsme seděli na lavičce a popíjeli, tak mě líbala a očividně ode mě něco chtěla. Potom jí z pití nebylo moc dobře, tak jsem ji vzal do bytu svého známého. Chtěl jsem jí pouze pomoci. Ráno mě pak znovu líbala a říkala, že je mi vděčná,“ argumentoval obžalovaný s tím, že opilou ženu by nikdy sexuálně nezneužil, protože prý má svoji hrdost.

Skutečnost, že se už poněkolikáté v životě ocitl před soudem, přičítá „smůle“. „Mám v životě opravdu smůlu,“ vzlykal afghánský migrant před soudem. V roce 2010 byl odsouzen na dva a půl roku do vězení za to, že k sexu přinutil jinou opilou ženu. Vězení se však na něm nijak pozitivně neprojevilo a po propuštění se k ženám choval naprosto stejně. Jak uvádí deník Kronen Zeitung, k sexu nutil i dvě dívky, které náhodou potkal. Když ho odmítly, choval se vůči nim velmi agresivně.

Hlavní líčení jeho posledního sexuálního deliktu bylo po středečním rozhodnutí soudu přeloženo na 7. srpna. Jako důvod soudce uvedl, že potřebuje po výslechu třiadvacetileté oběti posoudit další důkazy. Mimo jiné by měl být posouzen její duševní stav. V minulosti se totiž léčila kvůli psychickým problémům. Vyslechnut by měl být také policista, který vyšetřoval první znásilnění, jehož se stala žena obětí loni v dubnu. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …