Imigranti nás vyhubí. Nechci tu vůbec žádné uprchlíky. Děsivé pitomosti z Bruselu, rozvrat a katastrofa. Klaus naprosto drsně a bez zábran debatoval o běžencích

15.02.2017 17:41

REPORTÁŽ Institut Václava Klause uspořádal v úterý představení knihy odborníka na evropské právo Tomáše Břicháčka „Unie ve víru migrační krize“. Seminář moderoval exprezident Václav Klaus.

Imigranti nás vyhubí. Nechci tu vůbec žádné uprchlíky. Děsivé pitomosti z Bruselu, rozvrat a katastrofa. Klaus naprosto drsně a bez zábran debatoval o běžencích
Foto: Hans Štembera
Popisek: Seminář Institutu Václava Klause Unie ve víru migrační krize

Nejdůležitějším sdělením knihy i setkání je, že hlavní vinu a odpovědnost za nynější migrační krizi nesou Evropská unie a schengenský systém volného pohybu osob, což Břicháček dokládal na konkrétních faktech. Nyní platíme účet za Evropu bez hranic.

Hloupí lidé nechápou hrůzostrašnost Schengenu. Normální je nemigrovat

Klaus se opřel ostře do imigrace jako takové. „Hloupí lidé nechápou hrůzostrašnost Schengenu,“ řekl Klaus. A ocenil jako dobrý vtip, že Břicháček v knížce zmínil boj EU s „nepůvodními invazivními druhy“, který se týká rostlin a zvířat. Zrušit Evropský parlament a Evropskou komisi, jak Břicháček navrhuje, je podle Klause dobrá úvaha.

Klaus řekl, že odmítá jakékoli imigrační modely, i ten australský. „Odmítám jakýkoli imigrační či azylový model. Normální je nemigrovat. Australský model je mi ukradený,“ řekl a dodal, že USA a Austrálie byly víceméně prázdné země, když tam imigrovali Evropané – to ale není případ Evropy.

„Nechci migranty ze Sýrie. Ani absolventy matfyz, ani kopáče kanálů – ani toho, ani toho,“ řekl důrazně. Klaus řekl, že o spoustě věcí se už u nás v ČR nerozhoduje a rozhoduje EU. Podle něho nemá cenu vést debatu o tom, zda zakázat islám, protože by nám to EU stejně zakázala.

Mladí muži za sociálními dávkami. Lidé si vražd, terorismu a znásilnění všimli...

Nynější masová migrace do Evropy nemá podle Břicháčka minimálně od doby druhé světové války obdobu. Do Evropy se dostaly miliony nelegálních migrantů, i když přesné číslo nelze určit, protože unijní orgány a orgány hraničních států nezvládaly ani všechny migranty registrovat.

Migranti žádali o azyl především ve státech s vysokým sociálním zajištěním, jako jsou Německo, Švédsko či Rakousko, což dokládá, že jde hlavně o ekonomické migranty. I data Eurostatu dokládají, že největší část příchozích tvoří mladí muži do 34 let. Muži celkem tvoří zhruba 70 procent všech příchozích. I agentura Frontex přiznává, že migranti využívají ženy a děti jako „živý štít“, aby mohli přejít přes hranice.

Břicháček připomněl, že bývalý předseda Evropského parlamentu a kanditát na německého kancléře Martin Schulz řekl, že když přijde jeden či dva miliony migrantů od EU, tak „si toho ani nikdo nevšimne“. Podle Břicháčka si toho lidé ale všimli. Cenou jsou mrtví při teroristických útocích či vraždách a znásilněních ze strany migrantů či zvýšené náklady na sociální systém, protože došlo k masovému přílivu nekvalifikovaných jedinců, kteří nemají práci.

Kdyby existovaly hranice, k migrační krizi nedojde...

Systém EU na navracení nelegálních imigrantů prakticky nefunguje. Z Bruselu se stále ozývá, že je potřeba zachovat Schengen a že je nutné „stále více Evropy“. Masová imigrace nevznikla jenom tak. Západ zapříčinil krizi ve státech Blízkého východu. Kdyby státy kontrolovaly své hranice, nikdy by k masové imigraci nedošlo, protože migranti by museli čelit „hradbě“ ostrahy hranic jednotlivých států.

Příliv imigrantů způsobily prostupnost hranic a neexistence hranic uvnitř EU, pozvání od Angely Merkelové a „vítačská“ kultura. Nelegální migranti jsou prezentováni jako oběti. Existuje vzájemná závislost států a stačí, když hraniční stát migranty propustí a ti se pak valí přes celé území EU, kam se jim zachce. Existuje tak kolektivní nezodpovědnost, protože státy, které nejsou cílové, nechávají migranty přes své území projít, aniž je zadržují, kontrolují či registrují. Hlavní odpovědnost má podle Břicháčka Evropská unie.

Vedení EU se podle něj utápí v chaosu a nezvládá řešení problémů. Jedinými „řešeními“ z EU je více popsaného papíru a návrhy na povinné přerozdělování migrantů a peněz do jednotlivých členských států. Členské státy byly zbaveny možnosti chránit své území a EU není schopna tuto funkci vykonávat. Schengenský systém volného pohybu osob prohloubil migrační katastrofu.

Dalekosáhlý rozvrat civilizace a degenerace národů

EU místo toho, aby nelegální uprchlíky nevpustila a deportovala, je naopak vítá a imigraci vydává za evropské hodnoty. Kdo je proti, je podle EU xenofob a rasista. Centralismus v EU způsobil migrační, ale i ekonomickou a měnovou krizi (euro), ale odpovědí Bruselu je volání po více a více další centralizace. Neexistuje žádná sebereflexe. Takzvaná pohraniční stráž nestráží hranice, ale působí spíše jako záchranáři na moři, kteří další migranty do Evropy dovážejí.

Podle Břicháčka jde o velkou havárii evropského centralismu. Existuje synergie neomarxistů a obhájců Evropské unie – imigrace směřuje ke zničení národů a národních států. Migranti jsou pro novou levici „novým proletariátem“.

Možnost pro členské státy, aby se vykoupily z přijímání imigrantů na základě povinných kvót ve výši 250 tisíc na imigranta, Břicháček přirovnal k vydírání a k „dani za život“ z filmu Fantomas kontra Scotland Yard, kdy Fantomas vybíral peníze od boháčů za to, že je nechá naživu.

V EU dnes podle Břicháčka vládne nebezpečná destruktivní ideologie neomarxismu (gender, homosexualismus, feminismus, multikulturalismus), která může zlikvidovat Evropu jako civilizaci. Probíhá dalekosáhlý rozvrat civilizace a degenerace národů.

Evidentní pitomosti z Bruselu

K Břicháčkově knize se pochvalně vyjádřil Václav Klaus. Podle něj je tam vše podstatné napsáno a obdivoval, že Břicháček se prokousal děsivým jazykem Bruselu a „evidentními pitomostmi“ z EU.

Jiří Pavel Pešek zmínil plán zakladatele Panevropy na vytvoření smíšené budoucí eurasijsko-negroidní rasy, kterou bude ovládat „Herrenvolk“. Kalergiho cenu obdrželi představitelé EU von Rompuy, Merkelová.

Klausův exkancléř Jiří Weigl zmínil další negativa volného pohybu osob. Mnohé východoevropské státy se totiž prakticky vylidňují a jejich obyvatelé jdou na západ – jde o Pobaltí, Rumunsko, Bulharsko, ale i Slovensko. Jde o ztrátu celé generace občanů a demografickou katastrofu.

Též dodal, že EU se pokusí centralizovat sociální dávky pro migranty, tím pádem migranti budou chtít žít i v ČR, protože například za tisíc či dva tisíce euro měsíčně se jim u nás nebude špatně žít. Klaus doplnil, že kvóty na migranty již platí v Německu, kdy centrální vláda přiděluje migranty jednotlivým obcím proti jejich vůli.

Imigranti vyhubili původní obyvatelstvo

Bývalý člen bankovní rady České národní banky Pavel Řežábek na to navázal s tím, že dochází k vysávání mozků. Stala se z nás pro západoevropské státy levná dílna za humny a odbytiště nekvalitních výrobků. Připomněl, že na letištích dochází k ponižujícím prohlídkám a že ukázat pas na hranicích proti tomu vůbec nic není. „Ať sem nechodí, když se neumějí chovat jako my,“ řekl o imigrantech. A zmínil, že v Evropě už na několika místech neplatí zákony – v takzvaných no go zónách ovládaných imigranty.

Publicista Václav Vlk starší vyslovil obavu, zda se nepokusí EU vyhubit nové členské země EU jako „nepůvodní druhy“ EU a „špatné Evropany“.

Ekonomka Stanislava Janáčková připomněla, že evropští imigranti v Austrálii a Americe vyhubili prakticky původní obyvatelstvo, a to by se mohlo stát i nám.

Ladislav Jakl řekl, že bychom neměli spoléhat na Turecko, ale hlídat si hranice sami. Kdyby EU chtěla doopravdy hranice hlídat, naprosto bez problémů je uhlídá. Řecko má obrovskou armádu. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…