Internet se před televizním střetem Hegera s Rathem baví

13.05.2012 10:04

Hosty nedělních Otázek Václava Moravce budou nový ministr školství Petr Fiala, který bude hovořit o celém resortu a prioritách nového vedení. V další části vystoupí ministr Leoš Heger (TOP 09) a stínový ministr David Rath (ČSSD), jejichž účast s vděkem kvitují uživatelé facebooku.

Internet se před televizním střetem Hegera s Rathem baví
Foto: Hans Štembera
Popisek: Václav Moravec

Účast nového ministra školství Petra Fialy nevzbuzuje soudě dle ohlasů mezi facebookovými fanoušky Otázek Václava Moravce žádné velké emoce, od jeho vystoupení pravděpodobně neočekávají víc, než že „pan ministr konečně promluví", jak na facebooku komentuje jeho avizovanou účast uživatel Jiří Slavíček. „No uvidíme, jak se předvede. Ale aspoň tam nahoře konečně sedí někdo inteligentní, :))" dodává jedna z uživatelek.

Rath by zasloužil políček

Naproti tomu mnohem více se lidé dle jejich vlastních komentářů „těší" na část, v níž se střetnou ministr zdravotnictví za TOP 09 Leoš Heger a stínový ministr ČSSD David Rath. Ti budou diskutovat o prozatímní bilanci změn ve zdravotnictví, které podle ohlasů na facebooku lidi zajímají. „Jsem ochoten to sledovat pouze, pokud bude ve studiu zařízení, které mi umožní dálkově uštědřit Rathovi políček pokaždé, když mě jeho projev urazí. Možná by stačil emociogram jako z hokeje a v případě, že naštve dost diváků, svalnatý bodygard by dal Rathovi krosček. Přemýšlejte o tom, nejen Rath by potřeboval trochu protřepnout, myslím, že by to mělo široké využití a ohromný úspěch ;)," komentuje Rathovu přítomnost v Otázkách uživatel Martin Procházka, který tím zřejmě narážel na hejtmanovu proslule ostrou rétoriku, s níž častuje své politické rivaly.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…