Issová je teď znechucená. A to před volbami „přemlouvala bábu“

21.04.2012 21:42

Martha Issová se před parlamentními volby proslavila ve virálním spotu, který nabádal mladé, aby šli k volbám a volili pravici. Totéž měli doporučit svým prarodičům. Už toho lituje.

Issová je teď znechucená. A to před volbami „přemlouvala bábu“
Foto: Facebook
Popisek: Probud´ spícího knížete

Před  dvěma roky Martha Issová a Jiřím Mádlem vystoupili v klipu, ve kterém přemlouvali mladé i staré, aby volili nové strany. Teda ty pravicové. Vládu pak nakonec sestavoval Petr Nečas z ODS s TOP 09 a VV, i když volby nevyhrál. Ale tyto tři strany získaly dohromady 116 hlasů.

Issová toho prý od té doby mnohokrát zalitovala. "Většinou mě ale lítost přejde, když si přečtu reakce členů levicových stran," říká v MF Dnes.



Skutečně si to zasloužíme?

Současná politika se jí nelíbí. „Nezamlouvá se mi pranic. Nezamlouvala se mi však ani před dvěma lety, proto ten klip také vznikl. Přiznávám, že míra znechucenosti už je natolik vysoká, že je těžké nalézt správná slova. Říká se, že každý národ má takovou vládu, jakou si zaslouží, což je natolik krutá zpráva o stavu naši společnosti, že by člověk tomu tvrzení raději nevěřil,“ povzdechla si.

Kalousek jako komik roku

Issové se nelíbí současné počínání Miroslav Kalouska. „Musím říct, že je těžké vybrat číslo jedna pro hitparádu zklamání z našich politických představitelů. Momentálně bych ale vybrala ODS a TOP 09 za hrubé porušení zásadních předvolebních slibů. Navíc ministr financí Kalousek svou žalobou podanou na podnikatele Radima Jančuru šlape Věcem veřejným v soutěži o komika roku silně na paty,“ dodala mladá herečka.



Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ann

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…