Ištvan řídí puč proti pravici! Poslanec Rádl z ODS je šokován Zemanovým projevem

07.08.2013 14:44

Poslanec ODS Aleš Rádl je ze středečního projevu prezidenta Miloše Zemana v Poslanecké sněmovně šokován. Prezidentova slova podle něho jednoznačně dokazují, že svržení vlády Petra Nečase bylo pučem. A prezident Zeman v něm prý hraje svou úlohu. Řekl to ParlamentnímListům.cz.

Ištvan řídí puč proti pravici! Poslanec Rádl z ODS je šokován Zemanovým projevem
Foto: aradl.cz
Popisek: Exposlanec Aleš Rádl

„Mě projev především naprosto šokoval. Jestli jsme až doposud mohli spekulovat o tom, že tady nedávno proběhl regulérní pokus o puč, který byl řízen nějakou justiční mafií, tak po tom, co tady řekl prezident, se tato spekulace mění v jistotu,“ rozčiluje se poslanec.

Skandál, který nemá obdoby

A pokračuje: „Prezident tady v podstatě řekl toto: 'Ištvanku, kamaráde, přines na ty pravicové politiky už rychle něco pořádného, nebo mi nezbude nic jiného, než někoho od nich pověřit sestavením vlády a pak se asi ty sám za tyhle machinace ve svém křesílku dlouho neudržíš.'“

Rádl celou věc označuje za obrovský skandál. „Jak je možné, že na soukromé návštěvě státní zástupce privátně informuje jednoho politika, že na něčem pracuje a že to bude konečně to ono, na co onen politik čeká nebo co si možná dokonce sám objednal? Myslím, že tohle odhalení je klíčová část projevu pana prezidenta a považuji to za skandál, který u nás dosud nemá obdoby,“ uzavřel Rádl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…