Italský Arnold Schwarzenegger. Dva tmaví mladíci přepadli dvaaosmdesátiletého staříka v centru Turína. Jeho reakce na VIDEU

04.08.2017 13:41

Už to asi nepřekvapí. ParlamentníListy.cz znovu našly několik autentických videí, které jsou konkrétně spojovány s migranty. To poslední pochází z poloviny července a je na něm zachyceno velmi rychlé a podlé přepadení. Měli se ho účastnit dva migranti, údajně z Maroka, a starší muž, který měl tu smůlu, že v Turíně procházel kolem nich.

Italský Arnold Schwarzenegger. Dva tmaví mladíci přepadli dvaaosmdesátiletého staříka v centru Turína. Jeho reakce na VIDEU
Foto: Archiv
Popisek: Italská vlajka

Ačkoli slovo smůla není na místě. Kamery policie, jak je vidno v rohu obrazovky, zachytily přepadení od první do poslední chvíle. Operačnímu důstojníkovi zřejmě chování dvou mladíků, podle popisu u videa se jedná o marocké přistěhovalce, přišlo podezřelé. Muži nejprve vystoupí z auta a následně se vrací proti směru jízdy. Už v tu chvíli policie snímá jejich pohyb a přepíná jednotlivé kamery. Muži nejprve postávají a potom se vydávají za starším mužem. Jak také konstatuje popis u záznamu, evidentnímu důchodci mělo být přes osmdesát let. Ačkoli se ho dvě individua pokusí okrást, a to za bílého dne (13:59) téměř v centru města, stařík se k jejich překvapení ubrání. Jeden ze dvou atakujících ho nakonec ještě vztekle udeří a dá se na útěk za svým kumpánem, pravděpodobně ale i s drobným lupem, který se mu při útoku podaří sebrat staršímu muži z náprsní kapsy. ParlamentníListy.cz již oslovily turínskou policii s dotazem, zdali se násilníky podařilo vypátrat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…