Ivana Gottová píše fanouškům manžela: Vážení a milí...

21.12.2019 13:26

Hrob Karla Gotta na pražských Malvazinkách je hotov. Vdova Ivana Gottová prozradila lidem, jak se k místu posledního odpočinku jejího manžela dostanou.

Ivana Gottová píše fanouškům manžela: Vážení a milí...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karel Gott

Karel Gott opustil tento svět na počátku října letošního roku. Tisíce lidí jeho odchod oplakaly. O slovo se však přihlásili i kritici Karla Gotta, kteří připomínali např. Mistrův podpis Anticharty v roce 1977 a jeho velké děkování komunistické straně, že dovoluje umělcům v klidu pracovat v časech normalizace.

Především fanouškům Karla Gotta  sdělila, kde přesně se nachází místo posledního odpočinku jejího chotě, kdyby třeba chtěli přijít zapálit svíčku, položit kytičku, nebo jen tiše zavzpomínat na Mistrovy písně.

„Vážení a milí příznivci mého manžela, jak jsem slíbila, touto cestou vám mohu oznámit, že místo posledního odpočinku našeho milovaného Karla je dokončeno. Níže si můžete stáhnout mapku, která vás na hřbitově Malvazinky dovede nejkratší cestou k jeho hrobu. Ještě jednou děkuji vám všem, kteří jste naší rodině vyjadřovali a stále vyjadřujete slova podpory a útěchy. Děkuji za všechny e-maily, zprávy, dopisy, kondolenční knihy, andílky i dárky. Velmi si vašich laskavých slov vážím, jsou pohlazením pro naše bolavá srdce,“ napsala Ivana Gottová.

Nakonec všem popřála hezké Vánoce.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …