Ivo Rittig se popral za Miloše Zemana. Použil i vzpomínku na Františka Mrázka

07.04.2015 10:42

Jako velký Čech a vlastenec se projevil Ivo Rittig na sociální síti Twitter. Bedlivě pozoroval od první chvíle, kdy ParlamentníListy.cz přinesly rozhovor s prezidentem Milošem Zemanem, až po důsledky, které jeho slova vyvolala. Rittig se ve všech případech staví na stranu hlavy státu.

Ivo Rittig se popral za Miloše Zemana. Použil i vzpomínku na Františka Mrázka
Foto: twitter.com
Popisek: Ivo Rittig

„Ten Mlha se proste neboji, to se mu musi nechat," uvedl jako první tweet podnikatel Rittig. Jen chvíli poté, co ParlamentníListy.cz přinesly rozhovor, z něhož se pomalu, ale jistě stává celosvětový fenomén. (Pojmem „mlha“ označoval prezidenta v minulosti zavražděný podnikatel František Mrázek. Ten spolu s tím o Zemanovi tvrdil, že je hrozné, že není na peníze)

Připomeňme ještě jednou, co Miloš Zeman vzkázal americké ambasádě. „Nedovedu si představit, že by český velvyslanec ve Washingtonu radil americkému prezidentovi, kam má cestovat,“ uvedl prezident Zeman s tím, že on si do svých cest určitě mluvit nenechá.

  • reakce na prezidentova slova ZDE

Následně Ivo Rittig převzal tweet, který připravila právě naše redakce. „Pan americký velvyslanec, toho času na dovolené v USA, napsal, že je rád, že si nechal vypnutý telefon." Ani tím to nekončí.

Následoval prakticky informační chaos, ve kterém všechna světová média reagovala na Zemanovo prohlášení. Ivo Rittig to nenechal jen tak. „Uz jsem nemyslel, ze zaziju poradnou propagandu. Prezident malyho statu, co si to dovoluje..." poznamenal sarkasticky. Ani tím Rittigova aktivita neskončila. Poslední zpráva, kterou svým několika tisícovkám "přátel" poslal, byla tato: „Proste si dovoluje nekam jet a panum se to nelibi, dokonce o tom pisou americky media."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…