JÁGRofert. Podívejte se na novou legrácku na téma Babiš a Jágr

04.09.2013 11:20

Exporadce bývalého premiéra Jiřího Paroubka (LEV 21) a někdejší šéf sekce PR a marketingu ČSSD Petr Dimun si udělal legraci z Andreje Babiše a hokejisty Jaromíra Jágra, kteří spolu natočili reklamní spot na Vodňanské kuře. Na svém Facebooku sdílel parodii na jejich spojenectví.

JÁGRofert. Podívejte se na novou legrácku na téma Babiš a Jágr
Foto: Petr Dimun
Popisek: Antikampaň proti reklamě hnutí ANO Andreje Babiše

V rozhovoru pro server iDnes.cz Babiš uvedl, že akci s Jaromírem Jágrem nelze chápat jako podporu jeho hnutí ANO v politice. Vystupují spolu pouze ve spotu pro Babišův potravinářský průmysl. "Jaromír na našich předvolebních politických billboardech určitě nebude, ale sympatie v debatě vyjádřil," podotkl Babiš.

Stejně se vyjádřil také Jágr. "Co se týče spojení Jágra a Babiše, je to hlavně spojení Agrofert a mládež kladenských Rytířů. Za to jsme Agrofertu strašně moc vděční. Pan Babiš ukázal velké srdce," napsal na svůj facebookový profil.

Jak ale uvedly Lidové noviny, už to, že bude Babiš před volbami k vidění ve spotu s jedním z úspěšných a slavných sportovců, může u voličů zabodovat.

Parodie na sebe nenechaly dlouho čekat

Na Facebooku už se objevila i parodie na toto spojenectví. Na svém profilu ji sdílel i Paroubkův exporadce Petr Dimun. Grafické ztvárnění věrně kopíruje styl Babišových předvolebních billboardů, kde je zachycen se známými osobnostmi. Na nejnovějším výplodu lidové tvořivosti je Babiš vyobrazen právě s Jágrem v hokejovém dresu, s logem Agrofertu přetvořeným na "Jágrofert" a logem "ANO, bude líp" přeměněným na "ANO, Babiš 68". Právě číslo 68 je číslem na Jágrově hokejovém dresu.

Co napsal Jaromír Jágr na svůj Facebook stran podpory Andreje Babiše:

Ahoj rodino a moji hokejoví fanoušci. Velice nerad probírám politiku na mé facebookové stránce, ale teď musím udělat výjimku a zareagovat. Blíží se volby a novináři se předhánějí s články s různými spekulacemi a dohady. To já ale nemůžu ovlivnit. Každý si může napsat, co chce. Jen můžu slíbit, že pokud se rozhodnu nějakou stranu podpořit ve volbách, první budu informat VÁS, (na Facebooku) moje fanoušky. Co se týče spojení Jágra a Babiše, je to hlavně spojení Agrofert a mládež kladenských Rytířů. Za to jsme Agrofertu strašně moc vděční. Pan Babiš ukázal velké srdce. Věřte mi, že kdyby se mohlo vybírat na vstupném na zápas dva tisíce korun a ne jako teď sto korun, a rodiče by v klidu mohli zaplatit příspěvek deset tisíc na měsíc a stát by více pomáhal sportu, sponzoři by vůbec nebyli potřeba. Já bych krásně seděl ve VIPce, nohy na stole, doutník v puse a s radostí se díval na děcka, jak se prohání na ledě:):)........
Bohužel realita je jiná a i s obrovskou podporou města je náš klub vděčný za každého sponzora, který pomůže dětem splnit anebo alespoň přiblížit jejich sen - A TO STÁT SE HOKEJISTOU. Všem kritikům děkuji za pochopení:):)
P. S.: Snad volby dopadnou dobře a všichni budeme šťastní. Jestli ne, tak můžeme založit naši novou stranu v rámci HOKEJOVÉ RODINY. Do čtyř let nás už možná bude půl milionu a s tím se dá pracovat:):)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…