JXD se znovu pustil do Konvičky: Milý chlapče...

23.09.2016 14:00

Redaktor týdeníku Reflex Jiří X. Doležal si nedávno došlápl na „severomoravskou führerku Bloku proti islamizaci Vlaďku Antošovou,“ což nebylo bez odezvy. Postavil se za ni její syn, který se pokusil podpořit její snahy a rozhodl se napsat přímo autorovi nedávného komentáře, který následně konverzaci zveřejnil.

JXD se znovu pustil do Konvičky: Milý chlapče...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří X. Doležal

„Na obranu Reflexem šikanované altruistky z Bloku proti islamizaci se postavil její dospělý syn,“ napsal Doležal a vysvětlil, o čem je vlastně řeč. Hnutí Úsvit s Blokem proti islamizaci chtělo zorganizovat „svatováclavskou demonstraci“, které se mělo účastnit několik hudebních těles. Ta však odmítla, přesto ale jsou uvedena na plakátu akce, že budou přítomna.

„Když jsem se dozvěděl, jak si dali na plakáty lež, napsal jsem (přiznanou lež), že se bude paní Antošová na příští demonstraci obnažovat,“ doznal Doležal s tím, že chtěl dát Antošové vyzkoušet vlastní medicínu.

Na to mu po několika dnech začal psát „anonym“ Royal Crown: „Hodláte se mojí mámě omluvit za to, jak špiníte její jméno lží? Nebo Vás v tom Reflex ještě povzbuzuje?“ zeptal se Doležala syn paní Antošové. „Tam se ta vaše vyhulená kokotská hlava totiž sere do mojí mámy a špiní její jméno prachsprostou LŽÍ a svou NEVĚDOMOSTÍ... akorát světu ukazujete, jaký jste DEBIL.“

Doležal se pokusil z anonyma vymámit jméno, to se mu však nepodařilo. Den na to do redakce přišel e-mail, jehož znění bylo o poznání více oficiální.

„Jmenuji se Viktor Balogh a dnes se ke mně dostal článek ze serveru Reflex.cz s názvem 'Blok proti islámu chystá předvolební striptýz!', ve kterém se autor Jiří X. Doležal výslovně naváží do mojí mámy a hanlivě ji uráží,“ stálo v e-mailu s vysvětlením, že článek je lživý a může mít pro jeho matku dalekosáhlé následky.

„Milý chlapče! Když tvoje maminka vstupuje do politiky, musí počítat se zvýšenou mírou kritiky, to tak u politiků chodí. Pokud vstupuje do politiky za tak bizarní uskupení, jako je BPI, musí také počítat s tím, že si z ní bude široká veřejnost dělat srandu. A pokud se v propagandě své partaje dopouští podvodů, podrazů, sviňáren a lží, musí bohužel počítat s tím, že o ní budou lidé také šířit lži,“ odpověděl Baloghovi Doležal.

Na závěr už jen dodal, jak je „BPI velmi trapným, směšným a nevěrohodným subjektem, jak z pimprlové komedie“, a že to určitě nevidí sám.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…