Jak popravčí četa... Donald J. Trump si pozval šéfy medií a řval na ně. Ale pořádně. To musíte vidět

22.11.2016 13:14

Donald Trump se podle New York Post sešel včera ve svém Trump Tower se zástupci hlavních amerických médií, která mu v průběhu kampaně vůbec nepřála. Podle očitých svědků však k žádnému smíření nedošlo a naopak byla schůzka velmi vypjatá.

Jak popravčí četa... Donald J. Trump si pozval šéfy medií a řval na ně. Ale pořádně. To musíte vidět
Foto: donaldjtrump.com
Popisek: Donald Trump

Mainstreamová média se v průběhu prezidentské kampaně nijak netajila tím, že podporují demokratickou kandidátku Hillary Clintonovou. CNN, New York Times či Washington Post o Trumpovi v pozitivním duchu rozhodně neinformovaly a 45. prezident Spojených států jim to dle očekávání nezapomněl. „Bylo to jako zas.aná popravčí četa,“ cituje New York Post nejmenovaný zdroj, který byl setkání přítomen.

Nejprve se prý Trump pustil do CNN a jejího šéfa Jeffa Zuckera. „Nenávidím tvoji televizi, všichni lidi na CNN jsou lháři. Měl by ses za ně stydět,“ pustil se rozčílený Trump do zkoprnělého Zuckera podle nejmenovaného zdroje, který setkání prezidenta s médii označil za katastrofu. Původně měli šéfové vlivných médií probírat s Trumpem možnosti, jak se dostat blíže k jeho administrativě. „Ale nakonec se vše zvrhlo a dostali od něj pořádně naloženo,“ dodal zdroj.

Celý text v angličtině je ZDE.

Anketa

Vadilo by vám, kdyby učitelé vaše děti ve škole přesvědčovali, že je třeba přijímat uprchlíky?

98%
2%
hlasovalo: 20919 lidí
New York Post se podařilo získat informace o setkání i od dalšího nejmenovaného zdroje, který byl přítomen přímo na místě. „Schůzka proběhla ve velké zasedací místnosti a zúčastnilo se jí asi třicet až čtyřicet zástupců všech klíčových médií. Trump všem neustále opakoval, že jsou lháři a šíbrové. Jeffa Zuckera dokonce přímo jmenoval a do jeho CNN se pustil opravdu velmi tvrdě,“ cituje New York Post další ze svých zdrojů.

Trump také kritizoval reportérku NBC Katy Tur, byť ji přímo nejmenoval, a rovněž se pustil do jisté novinářky, která po porážce Hillary Clintonové plakala přímo ve studiu. „Šlo o Marthu Raddatz z ABC News,“ píše New York Post s tím, že v rozporu s míněním přítomných šéfů médií Trumpova mluvčí Kellyanne Conway sdělila, že setkání bylo oboustranně prospěšné. Další podrobnosti však již nikdo z Trumpova týmu nesdělil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…