Jak to, že není vrah Roma zajištěn? Ptá se Karel Holomek

05.01.2012 13:10

Muž v Tanvaldu zastřelil mladého Roma a druhého postřeli, ve vazbě ale neníl. Státní zastupitelství popírá, že by šlo o rasový motiv. A policie popírá, že by muži "nadržovala". Kritizuje to Karel Holomek na zpravodajském serveru Romea.cz.

Jak to, že není vrah Roma zajištěn? Ptá se Karel Holomek
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Rom ve Vansdorfu

"Je tu mnoho podezřelých okolností," píše Holomek. "Už odpovědi státní zástupkyně Lenky Bradáčové : „Rasový motiv mohu vyloučit!“ Ta jistota! Žije ta dáma na této zemi a není ji nic známo, co se děje na severu Čech, tedy právě tam, kde k vraždě nebo zabití došlo? Copak ten střelec nemá pověst bijce Romů? Nebo: Co důvody k zatčení pachatele, navíc pravděpodobné vraždy! Zametání stop, ovlivňování svědků i vyhýbání se vyšetřování zmizením – i když toto státní zástupkyně popírá."

Pachatel by podle jeho názoru měl být zajištěn - už jen kvůli veřejnému bezpečí. "Podal jsem trestní oznámení na příslušné státní zastupitelství do Jablonce nad Nisou, podám i stížnost na neprofesionální činnost policie i státního zastupitelství, ukáže-li se, že se tak stalo. Nebylo by to po prvé," uzavírá Holomek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: par

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…