Jakeš potvrdil smrt svého vnuka. Ten si přivydělával jako vyhazovač...

23.11.2013 22:05

Ke studiu v americké Kalifornii si vnuk Milouše Jakeše přivydělával jako vyhazovač, a to ho podle bulvárního deníku Aha! nakonec stálo život. Rodinný pohřeb se koná příští týden.

Jakeš potvrdil smrt svého vnuka. Ten si přivydělával jako vyhazovač...
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Milouš Jakeš

„Vím jen, že můj vnuk zemřel a víc vám neřeknu,“ uvedl Milouš Jakeš ke skonu svého vnuka. Ten měl v oblibě bojová umění a měl velice dobrou fyzičku, nakonec podle informací deníku zemřel před dvěma týdny po vyhrocené rvačce.

„Mohu jen říci, že ve Spojených státech zemřel český občan. Dále se k tomu nebudu vyjadřovat, jde o soukromou záležitost té rodiny,“ řekla k události mluvčí z Ministerstva zahraničních věcí Johana Grohová.

Státníkům se tragédie nevyhýbaly nikdy

Bulvární deník pak připomíná, že ani za minulého režimu se významným státníkům nevyhýbaly tragédie. Už bývalý prezident Klement Gottwald nečekaně zemřel. „O tom, že je první komunistický prezident Československa Klement Gottwald alkoholik a navíc trpí pohlavně přenosnou syfilidou, se nesmělo ani ceknout. Když roku 1953 přiletěl do Prahy ze Stalinova pohřbu, o tři dny později jej nečekaně zabila výduť na srdeční aortě, asi výsledek jeho nezřízeného života,“ píše Aha!.

Dále připomíná i rodinné nešťastné události, a to smrt manželky Gustáva Husáka v roce 1977, když havaroval její vrtulník. Ohlíží se i za nehodou na dálnici někdejšího tajemníka KSČ Alexandera Dubčeka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…