Jakl promluvil o tom, co média voličům zatajila. A také o zelených extremistech

28.10.2013 12:21

Bývalý ředitel politického odboru Kanceláře prezidenta republiky Václava Klause, hudebník a bývalý novinář - to vše je - mimo jiné - Ladislav Jakl. Jeho ideálem je prý, jak sám zdůrazňuje, svoboda člověka, co nejméně omezovaná státním násilím. ParlamentnímListům.cz poskytl krátký komentář k aktuální povolební situaci.

Jakl promluvil o tom, co média voličům zatajila. A také o zelených extremistech
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ladislav Jakl, tajemník bývalého prezidenta Klause

"Zaprvé jsem celý šťastný, že už nejsem na Hradě a nemusím trávit příští dny a noci poradami kolem povolebních vyjednávání. To osobně," řekl ParlamentnímListům.cz k volebním výsledkům Ladislav Jakl na úvod. Dodal pak i obecnou rovinu.

"Nejen já, ale celá voličská veřejnost si teď určitě užije pohled na to, jak ti, co s takovou chutí bořili, budou předvádět, jak umějí stavět. Myslím, že vládu hned tak nesestaví. Navíc - Babiš ukázal voličům, jak snadno si lze koupit jejich hlasy. A tím i podíl na moci," poznamenal dále Jakl.

Připustil i to, že je sám za sebe rád, že se i přes mediální protekci nedostali do sněmovny zelení extremisté. "A také jsem mimořádně spokojen s historickým úspěchem Svobodných, jejichž existenci občanům Babišovy deníky zatajily," uzavřel.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ahe

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…